· · Komentari: 0
RAZVOD

Razvod težak milijarde: Šta je pravi razlog razvoda Melinde i Bila Gejtsa?

Melinda je bila uz Bila od samog početka, pa je za očekivati da će imovina vredna milijarde biti - podeljena.

1620114490_DepositphotosBilGejts.jpg
Foto: Depozitfoto

Predsednik „Majkrosofta", milijarder, biznismen i filantrop Bil Gejts, objavio je na „Tviteru" da se razvodi od Melinde.U objavi na Tviteru, koju potpisuju zajedno Bil i Melinda Gejts, navodi se da su zajedno odlučili da okončaju brak dug 27 godina.

Pročitajte još: Pevačica u SEKSI izdanju: Ispod mantila ima samo jednu stvar i Instagram GORI (FOTO)

Bil i Melinda su se upoznali kada je ona počela da radi u njegovog kompaniji "Microsoft". Venčali su se 1994. godine na Havajima. Tada su svi pričali dva vica. Prvi je bio o tome kako se Bil odlučio za brak: napravio je listu ZA i PROTIV venčanja. Drugi vic je bio o prvoj bračnoj noći. Naime, kada su Melindu dan posle pitali "kako je bilo", ona je odgovorila: Majkro end soft (malo i meko).

Koliko imaju para?
Procenjuje se da imaju 146 milijardi dolara. Do 2017. godine bio je najbogatiji, a onda ga je pretekao Džef Bezos.
Troje dece, ogromno bogatstvo i fondacija.

Brak je bio plodonosan i dobili su troje dece: Dženifer, Rorija i Fibi. Godina 2000. bila je istorijska za čitavu planetu, jer su tada osnovali humaniratnu organizaciju "Bill & Melinda Gates Foundation".

Veliki deo bogatstva su delili u humanitarne svrhe, a tokom korona virusa dali su 256 miliona dolara u humanitarne svrhe. Bil Gejts od prošle godine uopšte ne ide u kompaniju koju je osnovao.

Pročitajte još: Sa cvetićima, štrasom... Maska kao UKRAS lica (FOTO)

Međutim, ova fondacija je bila i predmet mnogih kontraverznih rasprava oko umešanosti u vakcine.

„Za više od 27 godina zajedničkog života, odgajili smo troje divne dece, osnovali fondaciju, koja pomaže ljudima širom sveta. Nas dvoje nastavljamo da delimo veru u tu misiju, i na njoj nastavljamo zajedno da radimo. Ipak, ne verujemo da, kao par, možemo da zajedno nastavimo sledeću fazu naših života. Molimo za privatnost tokom početka novog razdoblja u našim životima", piše u objavi na Tviteru.

ddasdas

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.