· · Komentari: 0
DIRLJIVO

"Znaš, kupio sam tvoju haljinu": Procurila EMOTIVNA PRIČA o Kobiju Brajantu

Lepa glumica istakla je kako nije znala da je čuvena NBA zvezda takav romantik

1594119314_13938247_10154431761840419_2117194969371531592_o.jpg
Foto: Fejsbuk/Kobe Bryant

Popularna glumica Rejčl Mekadams koja je na velikom platnu odigrala lik Ali iz čuvene "Beležnice" Nikolasa Sparksa ispričala je dirljivu priču o nedavno preminuloj legendi NBA lige Kobiju Brajatu. Kako je istakla, Kobi je mnogo voleo "Beležnicu", pa je svojoj supruzi Vanesi poklonio istu plavu haljinu koju je glumica nosila u čuvenoj sceni pri kraju filma.

Pročitajte još: "Pa, gde si bre ti, Mico, nije te bilo neko vreme, evo ti..." O sceni ispred prodavnice u Beogradu BRUJI SRBIJA

U nezaboravnoj sceni na kraju filma, Ali, obučena u svetloplavu haljinu se posvađa sa Noom, nakon čega je usledio čuveni poljubac na kiši. Rejčel se prisetila kako se upoznala sa Kobijem na premijeri filma "Šerlok Holms". Prišao joj je i rekao: "Znaš, kupio sam tvoju haljinu."

Rejčl se na ove reči zbunila, nije znala na šta misli. Da bi joj Kobi objasnio da je kupio svojoj ženi Venesi haljinu koju je ona nosila u filmu "Beležnica". Glumica je bila oduševljena i istakla je kako nije znala da je Kobi ljubitelj filma i takav romantik.

Pročitajte još: Kako je MARAMA Merilin Monro SPASILA pozorište od propasti?

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.