Oglas
· · Komentari: 0
LEPOTA

Rešite se bora prirodnim putem

Bore predstavljaju veliki problem ženama, a najbolji način da ih se rešite, nalazise upravo u vašoj kuhinji

1626951008_maska-za-lice.jpg
Foto: Depositphoto
Oglas

Postoji nekoliko načina koji vam mogu pomoći da podmladite vaše lice, bez kupovine skupih preparata.

Pročitajte još: ROLKE nisu rezervisane samo za hladnije dane: Tri saveta kako da nosite ovaj MODNI KLASIK tokom leta (FOTO)

Smesa od belanaca

Odvojte belance od žumanca i ulupajte kremu od belog dela jajeta. Penasti krem nanesite na lice, uz pomoć prstiju.  Smesu držite na licu najmanje pola sata, a ukoliko vam je prijatno, s maskom možete i prespavati. Ujutro, kožu isperite hladnom vodom i primetićete da je ona mekša, nežnija i zategnutija.

Namirnice iz kuhinje možete iskoristiti kao masku za protiv bora

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje je jedno od najvažnijih namirnica naše ishrane. Prokuvajte šest do osam šolja vode i sipajte u veliku činiju. S peškirom na glavi “parite” kožu 15 minuta. Zatim, nanesite nekoliko kapi maslinovog ulja i nežno umasirajte u kožu lica, a posebnu pažnju obratite na predele gde se stvaraju bore (oči, čelo, koža oko usana…). Maslinovo ulje probiće u dublje slojeve kože i tako će umanjiti nastanak bora.

Pročitajte još: Domaći ŠAMPON OD KOKOSA: Pravi se brzo i jednostavno i pravo je osveženje za kosu (RECEPT)

 

Krastavci

Krastavci su prepuni silicijuma, prethodnika kolagena pa je stoga odličan saveznik u borbi protiv bora. Izrendajte jedan veliki sveži krastavac i procedite ga. Natapkajte vatu sokom od krastavca i nanesite na lice. Ostavite da deluje pola sata, a zatim kožu dobro isperite vodom. Ponavljajte postupak svaki dan, a za nekoliko dana, biće vidljivi iprvi rezultati.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas