Oglas
· · Komentari: 0
PROTIV CELULITA

REŠITE se CELULITA zauvek uz jednostavan trik - SUVO ČETKANJE! (VIDEO)

Rešite se "pomorandžine kore" pomoću suvog četkanja!

1619108206_wash-brush-1253992_1920.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Ako nikako ne možete da se pomirite sa ulegnućima na koži, okrenite se se pomoć novom alatu za negu - suvoj četki za telo!

Dokazano je da obični suvi piling četkom preko butina i zadnjice čini mnogo više za vaše telo od raznih losiona i krema koji se koriste u borbi protiv celulita.

Benefiti suvog četkanja tela

Pored toga što ćete se osloboditi celulita, suvo četkanje je odlično za poboljšanje protoka krvi i cirkulacije i smanjenja bora, kao i tamnih mesta na koži. Takođe, četkanjem skidate mrtve ćelije sa kože i pomažete joj da diše. Koža će vam postati nežnija i mekša. Četkanjem se koža oslaobađa toksina i potpomaže limfnu drenažu.

Pročitajte još: VAŽNO je očistiti ČETKU ZA KOSU: Evo na koji način najbolje odstraniti BAKTERIJE

Bitno je da četka bude od prirodnih vlakana

Proces četkanja

Četkanje se radi tako što energičnim pokretima prelazite preko problematičnih delova tela. Pokreti mogu biti kružni ili pravolinijski, bitno je da se na svakom mestu zadžite makar 30 sekundi. Preporučuje se da ovo radite svakog dana, po 15 minuta.

Najbolje je da ovo radite ujutru, pre tuširanja, jer su tada najbolji rezultati.

Pročitajte još: DOMAĆE MASKE koje će OŠTEĆENOJ KOSI pomoći da vrati ZDRAV I LEP IZGLED

Pribor za suvo četkanje

Bitno je da izaberete četku od prirodnih vlakana, koja nije previše meka. Ukoliko ne možete da pronađete odgovarajuću četku, poslužiće i lufa rukavice od prirodnih materijala.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas