· · Komentari: 0
PLANETE

Šta horoskopskim znacima donosi RETROGRADNI MERKUR i pomračenje Sunca? RIBE prolaze NAJBOLJE!

Totalno pomračenje Sunca donosi velike promene, a najpovoljnija situacija biće Ribama.

1622748179_merkur.JPG

Totalno pomračenje dogodiće se 10.juna između 12 i 13 časova u Beogradu, a njegova specifičnost ogleda se u tome što se dešava kada je Merkur retrogradan. Dakle, dogodiće se konjukcija retrogradnog Merkura sa Suncem.

Pročitajte još:Čuveni astrolog Tanja Veljković kaže: Večeras počinje REPROGRAMIRANJE, pred nama je istorijski trenutak

Saobraćajna nesreća i problemi sa novcem

Treba očekivati naglašene probleme u saobraćaju, bankarski sektor će biti "prozvan", a moglo bi da dođe i do sukoba vere i nacije.

Na ličnom nivou ovo nije vreme za postavljanje visokih ciljeva. Potrebno je da radite na usavšavanju već postojećih poslova, hobija i na ličnim odnosima.

Biće dosta zbrke u komunikaciji pa se mnogi pitaju: kako preživeti retrogradni Merku? Ovo je veoma važan period ako ste u podznaku Blizanac ili ako vam je Sunce ili Mesec u znaku Blizanaca.

Do kada traje retrogradni Merkur i Sunce?

Ovaj period, od 10.juna će se osećati sve do kraja 2021. godine (novembra i decembra) i do tada ćete se vraćati starim poslovnim planovima i papirima koji su sasvim slučajno završili u nekoj fioci. Ne brinite, biće velikih uspeha u tim planovima! Neki će imati uspeha već u avgustu, a neki na jesen.

Sunce će mnoge naterati da sebe preispitaju.

Enegija pomračenja Sunca vam može pomoći da radite na vašem unutrašnjem biću. Imaćete potrebu da se osvrnete na svoju prošlost i porodične korene.

Pročitajte još: NAJGORI MUŽEVI horoskopa: Od njih nećete čuti volim te i uvek su sebi na prvom mestu!

Pošto je energija pomračenja Sunca pomešana sa retrogradnim Merkurom da vidimo kako će se ta energija odraziti na znakove horoskopa:

Ovan neka obrati požnju na komunikaciju na poslu.

Bik neka svoje planove i ideje za zajednički život otvoreno kaže partneru.

Blizanci neka dobro slušaju sagovornika i da ne obraćaju pažnju na tračeve.

Rak fokus će biti na porodici.

Devica potpuno menja život, Lav dobija ponudu, Jarac promene u kući, a Strelac neka veruje u sebe.

Lav će imati ponudu za "tajne" poslove.

Devica će imati promene u celokupnom pogledu na život.

Vaga vama je potreban kvalitetan mini odmor.

Škorpija neka vam fokus ostane na već postojećim planovima.

Strelac neka ne izgubi veru u sebe.

Pročitajte još: Decenijama su nas PRIPREMALI za KORONU, a ovaj MURAL je DOKAZ! (FOTO)

Jarac će imati promene u porodici.

Vodolija prvo neka pomogne sebi pa tek onda drugima .

Ribe će imati lep period pun ljubavi i pažnje.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.