Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

Retrogradni Merkur u Vodoliji: Pazite se sebe, a OVAJ DAN je naročito opasan!

Retrogradni Merkur će nekoliko puta ove godine praviti probleme, a upravo sada stvara nesporazume u Vodoliji.

1612275818_Depositphotos_18576417_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Merkur je krenuo retrogradno iz Vodolije koja je sinonim za intelekt, ideje, tehnologiju, ali i prijateljstva i želje. Treba očekivati nesporazume, konfuziju i loš epilog događaja.

Pročitajte još: Dešava se VELIKA MUTACIJA na kvadrat i slede ogromne PROMENE u svetskoj POLITICI

Ukratko, treba biti pažljiv čitav februar, jer će Merkuru praviti društvo sve važne planete: Jupiter, Saturn, Venera i Sunce. Pošto se sve dešava u vazdušnom znaku koji voli društvo i tehnologiju, sve će se dešavati u socijalnom životu i na polju interneta.

Šta znači kada neka planeta ide retrogradno?

Pun Mesec u Lavu
Oko 13. februara treba biti pametan, jer će se tada mnogima pomračiti svest. Tokom punog Meseca uvek dolazi do emotivnog kolasa, a Lav je simbol ega.

To znači da se vraća stari problem ili odnos koji nije rešen ili završen. Kada se Merkur kreće retrogradno - to je opasno i jako, jer je to poslednji trenutak da se savladaju lekcije i krene napred.

Pazite šta kupujete, kako vozite i šta pričate.

Do kraja februara će se dešavati svašta. Recimo, imaćete neku ideju, započeće neki posao, ali biće problema, prepreka i sve će delovati nerešivo i neobjašnjivo. Budite veoma pažljivi u vezi svega što ima veze sa tehnologijom. Pazite kako vozite, gde ostavljate mobilni telefon, a sve što imate važno u kompjuteru čuvajte i na drugom mestu. Ne kupujte tehniku, osim ako se ne povari.

Posebno opasan dan je 8. februar. Tog dana držite "jezik za zubima", jer previše samouverenosti može da vas upropasti. Tog dana je Merkur u konjukciji sa Suncem, a to znači "ja pa ja"!  Tog dana onaj ko misli da je najpametniji - veče će provesti u suzama.

Pročitajte još: Italijani predvideli koronu još 1962. godine?! Otkriveno šta stoji iza ilustracije napravljene pre 50 GODINA (FOTO)

Isto će se dogoditi dva dana kasnije, kada Merkur pravi kvadrat sa Marsom. Nesporazumi će biti na vrhuncu. Već 13. februara će sve biti savršeno za ljubav i sastanke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas