Oglas
· · Komentari: 0
UPOZORENJE

RODITELJI OPREZ! Zbog viralnog izazova na Tik Toku, dečak se bori za život: Odstranjeno mu 12,5 cm creva (FOTO)

Društvena platforma Tik Tok, pored toga što treba da bude zabavnog karaktera, sve više uzima primat opasnih stvari za decu.

1621927656_Depositphotos_65381583_s-2019.jpg
Foto: Depositphoto
Oglas

Jedan dečak iz Velike Britanije, nalazi se u bolnici u teškom stanju, zbog novog izazova koji je zavladao popularnom društvenom mrežom.

Pročitajte još: ŽIVOT NA SELU JE LEP: Upoznajte Nebojšu (25) iz Rajca koji prkosi trendu odlaska mladih u gradove! (VIDEO)

Naime, korisnici za ovaj izazov koriste magnetne kuglice koje imitiraju pirsing na jeziku. Potrebno ih je staviti sa obe strane jezika i slikati se ili napraviti kratak video. Elis Trip, koji ima svega 11 godina, slučajno je progutao kuglice i danima mu nije bilo dobro, ali mu se prošle srede stanje pogoršalo i hitno je smešten u bolnicu.

 

Iako su lekari u prvom trenutku mislili da je reč o upali slepog creva, ispostavilo se da su uzrok magnetne kuglice. Roditelji tvrde da ne znaju kako je dečak došao u posed kuglica, koje nisu imali kod kuće, kao ni da ovaj mališan nema Tik Tok nalog.

Petoro dece je završilo u bolnici zbog novog izazova na Tik Toku

Elis je podvrgnut dvema operacija, u kojima mu je odstranjeno čak 12.5cm creva.  Lekari kažu, da je ovaj izazov uzeo maha i da je Trip peto dete, koje je završilo u bolnici zbog gutanja kuglica.

- Proživljavam noćnu moru. Ovo TikTok ludilo moglo je da ga ubije, da smo sačekali još malo. Molim vas razgovarajte sa svojom decom i recite im koliko su kuglice opasne. Smrtonosne su ako se progutaju. Imaju ih čak i u školama i vrtićima. Uništite ih - rekla je majka dečaka i apelovala da roditelji obrate pažnju na svoju decu.

Pročitajte još: Znate li kako je nastao CRVENI TEPIH? Postavljen je zbog kraljice Natalije Obrenović, a razlog je FANTASTIČAN

Baka malenog Elisa kaže da je učiteljica u njegovoj školi pronašla kuglice kod nekoliko učenika:

- On je jako, jako loše. Imao je dve velike operacije za samo nekoliko dana. Ovo je užasno iskustvo. Nismo mislili da je ovo moglo da nam se dogodi, ove male magnetne kuglice su nanele veliku štetu.Nikada ovo nismo mogli da očekujemo. Bio je srećan i zdrav 11-godišnjak, a sada je priključen na bolničke aparate- izjavila je očajna baka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas