Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Romana odbija da jede u zatvoru: Prijatelji i porodica u STAHU, otkrili ŠTA SE DEŠAVA SA PEVAČICOM

Romana Panić otkako je uhapšena zajedno sa svojim dečkom Filipom u Australiji, svaki dan u zatvoru leže i budi se u suzama.

1593415418_matic_08032018_00027.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Izvor blizak Romaninoj porodici kaže, da se popularna pevačica nalazi u ozbiljnoj depresiji. Odbija hranu i plače po ceo dan. Porodica i prijatelji su u strahu da će nauditi sebi, jer je poznato da je dijabetičar i da odbijanjem hrane, ozbiljno narušava svoje zdravlje.

Pročitajte još: Nekad je HARALA estradom, a sada je uhapšena zbog PLJAČKE: U Romaninom stanu SVETA STVAR zauzima posebno mesto

- Romanino hapšenje izazvalo je veliki šok među njenim najbližima, ali i među prijateljima, budući da je niko ni u ludilu nije povezivao sa kriminalom. Krađe koje su ona i njen partner Filip počinili bile su udarna tema u svim australijskim medijima, a Romana je bila svesna da će vest o njenim kriminalnim radnjama brzo doći i do Srbije - priča izvor i dodaje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello 😊😜🌏

A post shared by Romana (@romana_panic) on

- Otkako je osuđena na zatvorsku kaznu ne napušta je griža savesti, koja se meša sa tugom i stidom jer je svojim postupkom bližnje stavila na stub srama. Zbog svega toga je pala u tešku depresiju, pa malo jede i još manje spava. Ako i nešto pojede, to nije dovoljno, budući da se godinama bori sa dijabetesom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😊😊😊

A post shared by Romana (@romana_panic) on

- Sve do sada se nije desilo da ugrožava svoje zdravlje, to joj je bilo na prvom mestu. Time je jasno koliko su zatvor i javna osuda uticali na nju. Jedino o čemu razmišlja su njeni najbliži, a strah da će je se svi odreći samo pogoršava njeno stanje. Ako i zaspi na nekoliko sati, zaspi u suzama. U suzama se probudi i sve je slabija. Previše je vezana za porodicu i svesna je da će teško nadoknaditi bol koji im je nanela -, priča izvor i otkriva da najbliži na sve načine pokušavaju da je ohrabre.

Pročitajte još: Jedan je od najvećih Cecinih hitova, a da li ste znali kako je NASTALA pesma KUKAVICA?

- Iako su njeni najbliži skrhani bolom zbog hapšenja, više ih boli što za sada ne postoji mogućnost da je vide. Plaše se da će nauditi sebi i da neće prestati da se uništava dok ne vidi bar nekog člana porodice. Koliko god da su ljuti, njihova je i vole je. Žele da pregura zatvorsku kaznu i nema sumnje da će dati sve od sebe da dođu do nje. Saznanje da je u depresiji i da odbija obroke teže je od svake sramote koju osećaju i neće dozvoliti da se njihovoj Romani dogodi bilo šta loše- , zaključuje prijatelj porodice Romane Panić.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas