· · Komentari: 1
ENIGMA

Drevni RUSI izgradili PIRAMIDU u Francuskoj, a vlasti do danas KRIJU ISTINU o kretanjima SLOVENA

U francuskoj provinciji Landok-Rusijon, tokom izgradnje autoputa, navodno je otkrivena drevna piramida visine 80 metara, sa pravilnom kvadratnom osnovom.

Na ruskim sajtovima se napominje da se za piramidu znalo još 1976. godine, ali da su francuske vlasti krile informacije, da bi "sakrili istinu o prošlosti velike slovensko-arijevske civilizacije".

"Prema zvaničnoj verziji istorije, u Francuskoj ne bi trebalo da bude piramida, nikoga nije bilo da ih gradi, ali na satelitskim snimcima i na slikama sa puta koji prolazi pored ove piramide oblik je jasno vidljiv" - piše "Kramola".

Pročitajte još: Nikad otkrivena misterija: Da li ste znali da čudesna konstrukcija piramida ima NEVEROVATNA SVOJSTVA? (VIDEO)

Piramida se nalazi na planinskom prevoju Le Pertus. Na "Vikipediji piše": "Piramida je izgrađena između 1974. i 1976. na raskrsnici autoputa A9 i AP7. Ovo je delo arhitekte Rikarda Bofila. Posvećena je Kataloniji. Nalazi se na suprotnoj strani od Pompejevog trofeja".

Piramida od ostataka
Zvanična verzija kaže da je arhitekta sakupio ostatke građe i šuta posle izgradnje puta, prekrio sve slojem zemlje i zasadio travu i drveće.
Francuske vlasti tvrde da je piramida "novogradnja" od šuta!

Građevina je pokrivena slojem zemlje, peska i gline sa jugoistočne strane, debljine najmanje 50 metara. "Ipak, francuske vlasti pokušale su da je predstave kao "novogradnju"- građevinara koji su izgradili autoput.

Prilaz Foto: Youtube / screenshot DRAGA 62
Piramida je ukopana ispod tla i drevna je...

Rusi navode da je piramida na istočnoj strani ukopana ispod 50-metarskog sloja reliktnog tla, što govori o njenom drevnom dobu. Istina, starost zemljišta geolozi nisu utvrdili, a razlog je taj što je "već dugo zabranjeno govoriti o ruskoj baštini u Evropi".

Arhitekta je napravio prilaz, ali ne i piramidu!

Pročitajte još: Keopsova je najpoznatija, ali NAJSTARIJA PIRAMIDA NA SVETU se nalazi 400 kilometara OD BEOGRADA (Video)

Na fotografijama se jasno vidi rimejk od crvene cigle i kamena, prisutan samo na jednoj strani piramide. Očigledno, ovaj rimejk je delo arhitekte Rikarda Bofila, ali ne i sama piramida!

Vrh Foto: Youtube / screenshot DRAGA 62
Pokrajina se zove Rusijon - ruska provincija!

Neobično brdo nalazi se na granici Španije (Katalonije) i Francuske, a francuska pokrajina se zove  Landok-Rusijon. U srednjem veku, ovde se nalazio okrug Rusijon, zatim katalonska pokrajina Rusijon. Rusijon - to je ruska provincija.

Pročitajte još: Svi najčuveniji egiptolozi se slažu oko ovih SEDAM ČINJENICA u vezi sa piramidama!

Navodi se da su oblik i proporcija piramide identične onima na severu Kine. "Ukupno je u Kini pronađeno oko stotinu piramida koje se nalaze severno od velikog Kineskog (ruskog) zida. Kinezi ćute o ovim piramidama već vekovima, a razlozi su isti - Kinezi nemaju nikakve veze sa izgradnjom ovih piramida".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.