· · Komentari: 0
ŠLOG

Dimitrije otkrio TAJNU oporavka od šloga: Predstavljamo vam 5 RECEPATA

Oporavak posle šloga dugo traje, a evo načina kako da ga ubrzate uz pomoć biljne terapije koju preporučuje ruski travar Dmitrije Jurovski.

krevet.jpg
Oporavak dugo traje Foto: Piksabej

Posle moždanog udara život čoveka se potpuno menja. Pacijent ponovo uči da hoda, da priča i da se brine o sebi. Rehabilitacija nakon šloga traje godinama. Da bi oporavak bio što lakši i brži, ruski travar Dmitrije Jurovski savetuje da koristite dodatnu biljnu terapiju.

Koren božura je lekovit Foto: Depozitfoto

Pročitaje još: Melemi CARICE Zoje stari HILJADU godina prvi put objavljeni na SRPSKOM

Borove šišarke

Mladi izdanci i šišarke bora sadrže piknogenol, koji čisti sudove od naslaga holesterola i poboljšava cirkulaciju krvi. Za pravljenje tinkture će vam trebati 10-12 mladih šišarki sakupljenih u julu.

Tretman šišarkama traje mesec dana.

Prelijte šišarke sa litrom votke pa ostavite 20 dana da odstoji. Uzimajte supenu kašiku sredstvatri3 puta dnevno uz malo vode. Tretman traje od mesec i po do dva meseca. Ova tinktura pomaže i kod gastritisa.
 
Kokotac

Sok od kokoca  razređuje krv i koristi se u lečenju tromboflebitisa, varikoznog proširenja vena, ateroskleroze, bolesti srca, migrene i bolnih zglobova.

Salamunov pečat
Efikasno sprečava i leči aterosklerozu, miom materice, adenom prostate, upale i tumore limfnog sistema. Supenu kašiku isitnjenog suvog korena biljke prelijte sa 100 ml votke. Ostavite da odstoji mesec dana na tamnom mestu. Povremeno protresajte. Rastvorite 10 kapi tinkture u čaše vode i uzimajte ujutro i u podne. Nemojte povećevati dozu!
Sok od kokoca razređuje krv i leči mnoge bolesti.

Izgnječite kokotac dok se ne pojavi sok pa ga procedite kroz gazu. Uzimajte 10 kapi soka tri puta dnevno posle obroka. Kod ishemijskog moždanog udara konzumirajte 10 kapi soka na svaka dva sata.

Ako nemate svežeg kokoca da napravite sok, možete skuvati čaj od suvog bilja. Dve čajne kašičice isušenog kokoca prelijte sa čašom ključale vode pa ostavite dva sata da odstoji. Uzimajte trećinu čaše napitka tri puta dnevno. Tretman posle moždanog udara traje 3-4 meseca.

Dve čajne kašike praha božurovog korena mogu da učine čudo za zdravlje.
Priroda nudi odgovor Foto: Depozitfoto

Božur

Isušite koren božura i napravite od njega prah. Dve čajne kašičice praha prelijte sa čašom ključale vode. Ostavite dva sata da odstoji. Konzumirajte supenu kašiku od tri do pet puta dnevno.

Pročitajte još:  Stana i Milica su ga odvele na dvor, a PRVI PUT U SRBIJI vam otkrivamo TAJNE RECEPTE Raspućina

Timijan

Osam supenih kašika isitnjenog timijana prelijte sa 0.5 l votke. Sačekajte 14 dana da odstoji. Svakodnevno utrljajte tinkturu u paralizovanu stranu tela. Istovremeno uzimajte 30-40 kapi tinkture tri puta dnevno.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.