Oglas
· · Komentari: 0
PODMLAĐIVANJE

Ruski eliksir MLADOSTI: Tri sastojka iz kuhinje podmlađuju 20 godina!

Tri sastojka koja svaka domaćica ima u svom domu, omogućuju podmlađivanje

1608036302_eliksirDEPO.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Od kada je nastala civilizacija postoji težnja da se produži život. Hiljadama godina unazad, čovek je tragao za eliksirom koji će mu obezbediti večnu mladost. Tražili su ga svuda, u hrani, piću, predmnetima, molitvama, vradžinama...

Pročitajte još: RUSKI lekar Torsunov tvrdi: Lezite na vreme, u suprotnom – vaša INTELIGENCIJA OPADA

Ruska narodna medicina propagira jedan recept za koji tvrde da oni koji ga primenjuju bar dva puta godišnje u kurama od po 45 dana - bez sumnje zgledaju mnogo mlađe.

Ali uporedo sa receptom koji donosi mladost organizma i spolja i iznutra, jeste, po ovom receptu, obaveznma upotreba čaja od korena đumbira - svakodnevno, dok traje kura.

Med, maslinovo ulje i limun!
Foto: Depozit

Ruski eliksir mladosti je napitak sastavljen od sastojaka koje svakodnevno upotrebaljavamo. To su med, limun i maslinovo ulje.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Drevni LEK monaha sa Svete Gore koji "DIŽE iz MRTVIH" (RECEPT)

Potrebno je:

  • 100 ml limunovog soka
  • 200 g meda
  • 50 ml maslinovog ulja ( hladno ceđenog)

Sve ovo dobro izmešati i ostaviti u staklenoj posudi. Uzimati tri puta dnevno, petnaest minuta pre jela.

Dva puta godišnje po 45 minuta!

Kuru podmlađivanja pomoću ovog eliksira treba sprovoditi dva puta godišnje. Na proleće i na jesen, kada se inače čisti organizam. Najbolje u martu i oktobru. Kura traje 45 minuta i oni koji su probali ovaj eliksir mladosti, potvrđuju njegov naziv koji deluje prilično pretenciozno.

Pročitajte još: Košta 40 dinara i PROVEREN je zimski ruski lek za podizanje imuniteta

Trebalo biti uporan. Rezultati će se pokazati. Eliksir deluje na organizam krepeći ga, očvršćujući  vene i kapilare, i spolja, dajući koži zategnut izgled.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas