· · Komentari: 0
LEK IZ PRIRODE

RUSKI lekari otkrivaju recepturu: NARODNI LEK koji trajno reguliše krvni pritisak

Problem visokog krvnog pritiska bolest je savremenog čovek i sve češće, mlađe populacije.

1607466545_Depositphotos_18868379_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Osoba koja ima visok krvni pritisak najčešće nema simptome, zbog čega se arterijska hipertenzija naziva i tihim ubicom. Neke osobe imaju nespecifične simptome, žale se na glavobolju, svetlucanje pred očima, zujanje u ušima, vrtoglavicu, nestabilnost pri hodu i osećaj pritiska u grudima. To je razlog zašto ova bolest dugo ostaje skrivena ili se otkrije slučajnim merenjem, najčešće posle komplikacija.

Pročitajte još: OPREZ! Ovo su ZNACI da ste odabrali pogrešnu dijetu

Hipertenzija oštećuje mnoge organe, najčešće krvne sudove, zbog čega dolazi do oštećenja srčanog mišića.

Pročitajte još: Formula za računanje idealne STAROSNE RAZLIKE između partenera postoji

Iako lekari pokušavaju da nađu rešenje za ovaj problem, narodni recepti kriju tajnu za snižavanje krvnog pritiska, ali i trajnijeg rešenja ovog problema. Naime, redovnom upotrebom ovog narodnog leka učinićete da se krvni pritisak ne poviši uprkos stresnim situacijama u kojima se nađete. 

Čisti probavni sistem
Ovaj narodni lek, osim rešavanja problema hipertenzije, doprineće čišćenju creva i jetre. Takođe, u narodnu je čuvem i po svom blagotvornom delovanju na celo telo i nikome ne može naškoditi.

Ruski narodni lek

Narodni lek priprema se tako što se u posudu stavi  pet kašičica svežih borovih iglica, dve kašičice divljeg šipurka (divlja ruža, pasja drača, šipurina, šipurak, šepurika) i dve kašičice sitno izmrvljenih suvih kora od crvenog luka (lukovina).

Pročitajte još: Ovom vežbom za trbušnjake dobićete željene rezultate za kratko vreme (VIDEO)

Ovako pomešane sastojke potrebno je preliti sa jedan litar hladne vode, pa sve zajedno kuvati 10 minuta nakon ključanja vode na laganoj vatri.

Pročitajte još: Kako da se jednostavnim vežbama REŠITE PODBRADKA ( VIDEO)

Nakon što se napitak prokuva, potrebno je ostaviti smesu da se ohladi, pa u nju dodati još malo prokuvane vode tako da u šerpi bude jedan litar napitka. Ovu količinu podeliti na dva dela i u naredna dva dana popiti ovaj litar napitka u jednakim količinama tokom dana.

Potom skuvati ponovo novu količinu ovog napitka. Tretman ponavljati tokom četiri meseca nakon čega bi pritisak potpuno trebao da se vrati u normalu i da nemate problema dalje sa hipertenzijom najmanje nekoliko godina. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.