· · Komentari: 1
SAVETI

Ruski naučnici došli do neverovatnog otkrića: Uz pomoć PČELA rešite se reumatskog bola zauvek

Kod reumatoidnog artritisa, zahvaljujući otrovu, otoci mogu da se smanje, a bol u zglobovima trajno da nestane

bee-2373914_960_720.jpg
Foto: Pixabay

Reumatizam, u narodu je poznat i kao kostobolja je oboljenje koje pogađa sve delove tela pa čak i lobanju. Uzročnici reume mogu da budu prehlada, korišćenje lekova koji nisu adekvatni, kao i nepravilna ishrana. Iako hladni i vlažni dani nisu uzrok reumatskih bolesti, hladnije vreme pred nama može znatno pogoršati teškoće obolelih.

Promene atmosferskog pritiska, vlažnosti vazduha i niske temperature, utiču na receptore za bol. Zbog toga tada dolazi do pogoršanja reumatskih stanja, a naročito bolnih simptoma. Zato se reumatski bolovi najčešće javljaju u jesen i zimu.

Pročitajte još: "Trava koja vraća mladost" postoji u Rusiji i Srbiji, poznata je iz vremena Vladimira Velikog, a sada pomaže kod neplodnosti

Simptomi reume se menifestuju najčešće bolom u tetivama, mišićima i zglobovima. Prvi simptomi reume mogu da se jave neretko upalom, kao i crvenilom i otokom na koži. Kada su bolesti kostiju i zglobova u pitanju može da se javi na promenu vremena, pokret i dodir. Simptomi reume u ruci su među najzastupljenijima. Kada je u pitanju reuma u nogama simptomi su isti samo što je vidljiva slabija i otežana pokretljivost čoveka.


Foto: Pixabay

Ruska metoda – pčelinju ubod

Istraživanja sprovedena u Rusiji pokazala su da su pčelari dobrog zdravlja i dugovečniji od ostatka populacije. Razlog tome je apitoksin - pčelinji otrov, koji je u narodnoj medicini odavno poznat kao delotvorno sredstvo protiv reume, a s vremenom je opaženo da efikasno uklanja bol.

Pročitajte još: Ruski iscelitelj otkrio "LEK OD SMRTI": Ako želite da živite "večno" koristite POSEBNO ULJE

Terapija pčelinjim otrovom korisna je za reumu, kao i za osteoartritis. Kod reumatoidnog artritisa, zahvaljujući otrovu, otoci mogu da se smanje. Ipak, lečenje svakim otrovom, pa i pčelinjim, zahteva oprez. Zato terapiju može da sprovodi samo diplomirani lekar, apiterapeut.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.