· · Komentari: 0
RUSKA MEDICINA

Ruski MONASI vernicima otkrili jedan LEK ZA SVE BOLESTI

Sveštenstvo manastira iz Svetog Pafnutevskog Borovskog vernicima je otkrilo narodni lek koji se preporučuje svima i učinkovit je kod gotovo svih oboljenja

1595663522_soda-bikarbona---Depositphotos.jpg
Foto: Depositphotos

Kako su Rusi poznati kao izuzetno religiozan, pravoslavan narod, tako u Rusiji postoji veliki broj crkava i manastira koji odišu snažnom duhovnošću. Borovski manastir svakodnevno prima veliki broj vernika, sa kojim sveštenstvo pomaže svojiim savetima i receptima za zdrav život.

Pročitajte još: NA NAJLEPŠOJ PLAŽI SOMA BEJA: Izvan buke i gužve, parče raja umočeno u Crveno more (FOTO)

Pročitajte još: Sedam ČAROBNIH ČAJEVA koji mogu da zamene veštačku HORMONSKU TERAPIJU

Sveštenstvo daje  praktične savete kako da održi savršeno zdravlje, i potom sve to naučno proverio. Reč je o nekoliko namirnica koje svako ima u kući, a za koje nismo ni svesni koliko su zapravo lekovite. 

Pročitajte još: Kraj BAJKALA cveta biljka koju RUSI koriste kao LEK za 50 BOLESTI

Soda bikarbona samo je jedan od sastojaka koje svi imamo u kući, a koja je učinokovta kod svih oboljenja

Donosimo vam jedan od najučinovitijih recepata i namirnica, koje možemo primenjivati kod svih oboljenja, uverava ovo sveštenstvo.


Foto: Depositphotos

Lekovitost sode bikarbone

Pročitajte još: PUTINOV LEKAR otkriva tajnu zdravlja SRBIMA! Pažljivo sledite njegova uputstva

Kao preventiva soda će pomoći u balansiranju kiseline i baze u našem telu. Natrijum hidrogen karbonat je bazna supstanca koja se ne rastvara lako u vodi, ali brzo deluje kao antacid pa nas rešava nadutosti, mučnine, podrigivanja i lošeg zadaha.

Gotovo trenutno otklanja problem sa viškom želudačne kiseline a služi za alkalizaciju celog organizma. Pomaže pri prehladi i gripu, dijabetesu, dermatološkim oboljenjima ali i kada je u pitanju oralno zdravlje, higijena zuba i usne duplje.

Pročitajte još: Drevni recept RUSA: Napravite JASTUK OD BILJA i rešite se zdravstvenih problema

Terapija soda-bikarbonom pomoći će nam pri lečenju mokraćne bešike i kiselosti urina. Dobra je za regeneraciju kože i sluzokože.

Recept za pripremu leka

Jednom dnevno treba razmutiti jednu ravnu kašičicu sode bikarbone u čašu vode i popiti. Ali, ovde se mora obratiti pažnja na to da je soda jestiva, odnosno, da ne sadrži aluminijum u sebi, tako da ju je najbolje kupiti u apoteci.

Pročitajte još: Ruski lekari spremaju narod za APOKALIPTIČNU jesen: Pratite uputstva i SPASITE SE

Za početak nije loše krenuti sa manjom dozom, sa pola kašičice. Ovo bi najbolje bilo raditi uveče.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.