· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

RUŽE i topla kupka za DIVU! Niko ne pruža UŽITAK kao DUŠKO? (FOTO)

Jelena Karleuša već neko vreme provodi u Istanbulu, u poseti svom suprugu Dušku Tošiću

1613835751_0jk.png
Foto: InstagramScreenShot/jk.badbitch

Posle glasina o međusobnim prevarama, spekulacija o razvodu i krahu braka između popularne balkanske zvezde i fudbalera, Jelena Karleuša i Duško Tošić, po svemu sudeći uživaju u Instanbulu.

Pročitajte još: Luj Viton ne prestaje da iznenađuje: Ovaj put predstavio džemper koji košta čak 7.000 evra! (FOTO)

Naime, pe nekoliko dana Jelena Karleuša objavila je fotografiju sa svojim suprugom uz emotivnu poruku i lepe reči upućene Dušku Tošiću. Ona već nekoliko dana u društvu prijatelja boravi u Istanbulu, u Turskoj gde Tošić odnedavno igra za jedan lokalni klub.

Pročitajte još: Dženifer Lopez promenila izgled: Popularna zvezda napravila veliku


Foto: InstagramStoryScreenShot/karleusastar

Sada je ponovi zagolicala maštu svojih pratilaca izazovnom fotografijom iz kupatila, tačnije iz kade i pene u kojoj uživa. Užitak je upotpunio i veliki buket crvenih ruža. Iako Duška Tošića nema na fotografiji, po svemu sudeći ljubav i strast izmđu partnera se rasplamsava.

Jer, ko će drugi poklanjati crvene ruže Jeleni u Istanbulu?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.