Oglas
· · Komentari: 0
LETOVANJE

Sa Travellandom luksuzni grčki hoteli dostupni već od sutra

Odmor na moru u septembru spada u najkvalitetnije odmore. Prijatna klima, nema gužvi plus niske cene luksuznih hotela i to u Grčkoj. Izdvajamo specijalne ponuda za vas.

1631087751_naslovna.png
Foto: Travelland
Oglas

AKCIJA = GRATIS pun pansion!

Onaj kome nije problem da odmah spakuje kofere i krene već sutra na more, pravi izbor je čuveni Porto Carras Meliton Hotel & Spa 5* na Sitoniji. Već od 11.9. mesta ima za boravak na 7 noćenja uz uslugu polupansiona po ceni od 1165 evra (cena izražena po SOBI). Za period boravka do 25. septembra možete dobiti i GRATIS pun pansion, što je prilika koja se zaista ne propušta. Hotel je udaljen 2km od Neos Marmarasa i nalazi se na samoj peščanoj privatnoj plaži dužine oko 2 kilometara.

Foto: Travelland

Ultra all inclusive usluga i specijalna cena za boravak na 6 i 7 noći rezervisana je za polaske već od 10.9. i to za boravak u hotelu Cronwell Platamon Resort 5*.
Od Soluna je udaljen jedno 100 km  a samo 1,5 km od mesta Platamon. Hotelski kompleks se prostire na  skoro 60.000m2 mediteranskih vrtova. Ovo mesto je jedinstveno: skladna kombinacija planinskog područja i magične obale, idealno okruženje istorijskim znamenitostima kao što su Olimp i drevni dvorac iz 12. veka Platamon, pretvaraju uobičajeni hotel na plaži u istorijski centar.  Najniža cena po sobi za 6 noćenja iznosi 940 evra, a za 7 noćenja 1099 evra.

Foto: Travelland

Na poluostrvu Halkidiki (Sitonija), u mestu Psakudia, smešten je hotel Cronwell Sermilia Resort 5*. Hotel pruža all inclusive uslugu i verujemo da će svi gosti biti zadovoljni kompletnim sadržajem, a posebno peščanom plažom koja je na samo 20 metara od hotela. Last minute cena po sobi za boravak na 7 noći je 999 evra, dok je na 6 noći cena 855 evra. Izaberite neki od polazaka u septembru: 10, 11, 12, 13.9.

U blizini mesta Possidi, a 24 km od mesta Kalitea smešten je još jedan luksuzan hotel - Possidi Holidays Resort 5*. Idealan je za odmor, zabavu i rekreaciju jer mu pozicija na samoj plaži to i dozvoljava. Boravak na 7 noći počev od 11.9. uz uslugu polupansiona košta 725 evra (cena po SOBI). Kako septembar odmiče, tako je i cena niža (čak 580 evra po sobi za boravak od 25.9.). Ostali termini su: 12, 18, 19.9.

Ultra Last minute ponuda odnosi se na termin 13.9-20.9. i boravak u hotelu Alexandros Palace 5*. Cena standardne sobe na 7 noćenja košta od 459 evra (usluga je polupansionska). Hotel se sastoji od sedam dvospratnih i dve trospratne zgrade. Broj soba po ovoj ceni je ograničen, zato požurite u agenciju “Travelland” na adresi Dobračina 43 u Beogradu.

Foto: Travelland

Agencija “Travelland” je dostupna svakog radnog dana od 9-20h, subotom od 9-16h, ali i nedeljom od 10 do 17 časova. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas