· · Komentari: 0
RECEPT

SAČUVAJTE NOVAC! Napravite samo hidrantnu kremu za lice

Priprema ove hidrantne kreme zahteva samo nekoliko minuta

1607644918_Depositphotos_183138112_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Domaća hidrantna krema ušetdeće vam veliku količinu novca, ali će značajno doprineti i ujednačenom tenu i održavanju lepote lica. Kada budete isporbali ovu kremu, shvatićete da dobri i kvalitetni kozmetički proizvodi ne moraju biti skupi.

Pročitajte još: Muči vas MIGRENA? Proverite da li vas to telo upozorava na KRVNE UGRUŠKE

Sastojci za kremu

  • pola šoljice devičanskog kokosovog ulja
  • 1 kašičica tečnog vitamina E 
  • 5-7 kapi eteričnog ulja lavande

Pročitajte još: Do SAVRŠNE LINIJE sa malo truda: Jednostavni saveti za gubitak kilograma

Priprema domaće kreme

Sjedinite sve sastojke zajedno i zamešajte ih. Ako pravite ovu kremu dok je hladnije vreme, kada kokosovo ulje ima tendenciju da bude tvrdo, moraćete malo ugrejati kokosovo ulje na sobnu temperaturu, zgnječiti ga viljuškom, pa mikserom pomešati ove sastojke kako bi se ulja povezala i dobili kremasti proizvod.

Pročitajte još: RUSKI lekari otkrivaju recepturu: NARODNI LEK koji trajno reguliše krvni pritisak

Sipajte kremicu u staklenu posudicu. Čuvajte što dalje od izvora toplote i svetla. Najbolje je da je držite u frižderu. Koristite ovu hidratantnu kremu ujutru i uveče za lice. Dovoljna je mala količina, a krema može da traje duže vreme.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.