· · Komentari: 0
serija

Saga o HARI POTERU se nastavlja? Stiže SERIJA, da li će je pisati Džoan Rouling?

Ovo će obradovati sve ljubitelje priče o čarobnjačkoj družini.

1611666869_Capture.PNG
Foto: Printscreen/ You Tube/ Lets Not Media

Iako smo mislili da je saga o Hariju Poteru odavno za nama, magazin "Hollywood Reporter" objavio vest da su započeli pregovori o snimanju serije. Ovo su sjajne vesti za sve ljubitelje čarobnjaka i njegove družine, iako za sada nije poznato ko su scenaristi. Stoga, i dalje iščekujemo detalje.

Pročitajte još: ELIF je porasla i nećete pogoditi KAKO IZGLEDA i čime se sada bavi (VIDEO)

Ovakav razvoj događaja se mogao očekivati s obzirom na to da je interesovanje za ovaj lik iz romana, a zatim i filmova i dalje veliko. Sa druge strane, i očekivanja su velika, kako od budućih autora, tako i od spisateljice Džej Kej Rouling.

Džoan Rouling optužuju za transfobiju!

Naime, ova dama nedavno je primila lavinu komentara od svojih vernih fanova na račun t"ransfobičnih" tvitova. Upravo zato, svi se pitaju kolika će biti njena uloga u ovom projektu, ali činjenica je da je ona i dalje vlasnik franšize i i te kako se pita o svemu.

Pročitajte još: POSLEDNJA KLAPA: Potvrđen kraj serije „La Casa de Papel” (VIDEO)

Jedna od glavnih nedoumica je vremenska ravan. Ostaje da vidimo da li će radnja hronološki pratiti romane, otići korak unazad, ili unapred, kako bismo upoznali nove veštice i čarobnjake. Dok čekamo odgovore, tekst zaključujemo komentarom da je nakon uspeha serija slične tematike, potpuno jasno zašto se Warner Bros vraća u igru.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.