· · Komentari: 0
SAVETI

Svaka žena u torbi mora da ima ovih nekoliko stvari

Budite uvek sveže i doterane

1616406307_tasna.jpg
Foto: depositphotos

PročKako biste izgledale sveže i lepo, svaka žena u torbici mora da ima nekoliko stvari koje su veoma bitne za ličnu higijenu.

Pročitajte još: Uklonite šminku na potpuno prirodan način pomoću namirnica koje imate u kući

Poznato je da su ženske torbe prepune svega i svačega. Ipak, postoji nekoliko stvari, koje uvek morate imati kod sebe, kako biste bile lepe, atraktivne i sveže.

NEGA

Vlažne maramice – dobro dođu u svakoj prilici i gotovo da nema dana kada vam koji put neće zatrebati. Takođe ni antiseptičko sredstvo za ruke nije loše rešenje.
 

Foto: Despositos

Higijenski ulošci ili tamponi – često se događa da žene zaborave datum poslednje menstruacije ili da ih on jednostavno iznenadi tako što porani. Uvek u tašni imajte rezervni uložak ili tampon.

Hanzaplast – kada pomislimo na hanzaplast u tašni, prva asocijacija su nam žuljevi na petama. Naravno ovo nije jedini razlog zbog kog se može dogoditi da vam zatreba u toku dana.

Dezodorans – nekada znojenje zna da bude jako neprijatno. Imajte uz sebe uvek roll on ili stik nekog odgovarajućeg dezodoransa.

Parfem – da osvežite izgled i date glamur večernjem izlasku.

Lak i turpija za nokte – uvek ih imajte pri ruci. Posebno ako su vam nokti u crvenoj, bordo ili drugoj tamnoj boji, loše će izgledati i jedan malo iskrzan kraj nokta.

NESESER SA ŠMINKOM

Lagana podloga za lice – kada je potrebno da postignete besprekoran ten, par kapi podloge će učiniti da deluje blistavo i ujednačeno.

Rumenilo – nanesite ga blago, tek da osenčite obraze i date dodatnu blistavost licu.

Paleta senki za oči – kada se neočekivano zadržite u gradu i treba vam večernji izgled, uz pomoć njih ćete uspeti to da postignete za koji minut.

Maskara – uvek stavite makar jedan sloj maskare na trepavice da istaknete svoje oči. Za večernji izgled dodajte još jedan sloj.

Pročitajte još: Budite prave zavodnice: Šminka koja je u trendu ovog proleća


Sjaj za usne – uvek dobrodošao da zablistate.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.