Oglas
· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

Sako i pantalone u svim varijantama! Evo koja naša PEVAČICA obožava ODELA (FOTO)

NJen stil odiše vanvremenskom elegancijom, bilo da je reč o neobaveznoj šetnji ili sceni

1605693293_LEna-Kovacevic.png
Foto: InstagramScreenshot/lenakovacevic_official
Oglas

Pop pevačica Lena Kovačević svojom harizmom i anđeoskim glasom osvojila je srca publike širom sveta. Slično je i sa njenim stilom, koji odiše sa elegancijom, prefinjenošću, ali i dozom opuštenosti koja njenim autfitima daje poseban pečat.

Pročitajte još: Istraživanje otkriva: Koliko DUGO se žene šminkaju da bi postigle PRIRODAN IZGLED

Na sceni Zvezdara teatra, Kovačevićeva je zablistala je u crnom odelu od somota sa satenskim reverom. Uz ovo odelo iskombinovala je zlatne sandalice, i duge viseće minđuše u zlatnoj boji.

Pročitajte još: Kako da ponesete ROLKU ove jeseni? Sako nije rezervisan samo za košulju (FOTO)

Za potrebe najave mini intimnih koncerata u Zvezdara teatru, Lena Kovačevć se odlučila za neprolaznu svetlo braon nijansu odela, sakoa sa dvostrukim kopčanjem i pantalonama na ivicu. Uz to je kombinovala crnu majicu bez rukava.

Pročitajte još: Voliš blejzere? OVAJ PRINT je vaš saveznik na kvadrat

I za potrebe poslednjeg spota iz serijala Zvezde pevaju zvezde, ova pop pevačica se odlučila za odelo u kombinaciji sakoa sa pojasom na vezivanje i pantalonama. Ovo karirano odelo sa svetlo žutim elementima odlično se uklopilo sa njenim tenom.

Pročitajte još: Precizno nanet TEČNI PUDER u nekoliko koraka

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas