Oglas
· · Komentari: 0
nokti

Saloni ne rade: Skinite GEL LAK sami kod kuće, korak po korak

Ove nedelje saloni su zatvoreni, a treba da skinete gel lak jer su vam nokti porasli.

1615986808_Depositphotos_164942380_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Čini vam se da je teško da to uradite sami, ali rešenje postoji.

Važno je da pratite korak po korak kako ne biste oštetili ploču noktiju.

1. korak

Skinite površinski sloj

Pre upotrebe acetona važno je da prvo skinete zaštitni sloj, površinski sloj. Nežno, blažom turpijom isturpijajte površinu dok ne dođete do temeljne boje. Na taj način ćete omogućiti acetonu da prodre do dubljih slojeva i ubrzate proces skidanja gel laka.

Pročitajte još: Koliko dugo možemo da odlažemo šišanje kose? Ovo je idealno vreme za odlazak kod frizera

2. korak

Umotajte nokte

Kako biste rastvorili gel lak treba da natošite komadiće vate acetonom, a onda sve umotajte aluminijskom folijom. Čvrsto ih stegnite i sačekajte 15 minuta da deluje. Preko biste mogli da stavite i rukavice kako bi bilo bolje pričvršćene folije.

3. korak

Skidanje gel laka

Kad skinete foliju gel lak bi trebalo da je skoro uklonjen, ono što je ostalo nežno oljuštite štapićem. Ako nije otišao sav lak, ponovite prethodni korak i držite natopljene vate još 5 minuta.

Nakon skidanja gel laka nanesite hidratantnu kremu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas