Oglas
· · Komentari: 0
LEGENDE

Samanta Foks prodaje stare slike. Spremite maramice kada vidite kako SADA IZGLEDA

Samanta Foks je učestvovala u nekoliko rijalitija, ali zaradila je dovoljno novca i ne mora da radi.

1613334898_Samanta.PNG
Foto: Instagram/ screenshot samanthafoxofficial
Oglas

Naravno, svi se sećaju prsate Samante Foks. Imala je samo jedan hit 1986. godine, ali i ta jedna pesma je bila dovoljna da ceo svet čuje za ovu britansku pevačicu.

Pročitajte još: Ovo niste znali o Džejmsu Dinu: Imao je 24 godine kada je poginuo, a dva sata pred smrt stiglo mu je upozorenje!

Karijeru je započela sa 16 godina kao toples model. Plava i zgodna, Samanta Foks je bila model za donje rublje, ali je hit "Touch me" lansirao u svet muuzike. Gotovo da nije bilo muškarca koji nije sanjao ovu Britanku.

Italijanski odgovor nije bio tako uspešan.

Ubrzo posle nje, pojavio se italijanski odgovor: Sabrina. Međutim, ova prsata Italijanka koja je pevala pesmu "Boys, Boys, Boys" nije postigla uspeh Samante Foks.

Samanta Foks je posle kratkotrajne karijere uspela da ostane u muzičkom svetu tako što je snimila još šrdt albuma, pisala tekstove i nastavila je da radi kao model. Igrala je i u nekoliko serija, ali nijedna nije postala globalno popularna.

Pročitajte još:Da li je Samanta kriva za raspad serije "Seks i grad"?

Međutim, poslednjih godina njena karijera je u opadanju. Posle nastupanja u rijatiju "Veliki brat", imala je još nekoliko javnih nastupa. Ona danas ima 54 godine i izgleda dobro za svoje godine, jer je očigledno da nije pribegla plastičnim operacijama.

Samanta Foks je odlično zaradila i "teška" je oko 20 miliona funti. Ona je udovica, jer je pre nekoliko godina njen suprug umro od raka. Omiljeni brushalter, u kojem je nastupala, poklonila je u dobrotvorne svrhe.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas