Oglas
· · Komentari: 0
EVROVIZIJA

"Same smo sebe iznenadile, mi smo pobedile": Hurricane stigle u Beograd, prvi utisci su neverovatni (VIDEO)

Hurricane su sletele i opisale kako se osećaju.

1621778309_98772_viber-image-2021-05-23-12-26-4122_f.jpg
Foto: A.V.
Oglas

Sinoć je u Roterdamu održano finale Evrovizije 65. po redu. Italijanski predsvnik, rok bend Maneskin, na čelu sa Damianom Davidom odneli su pobedu.

Naše predstavnice, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić sletele su na beogradski aerodrom i uzbuđeno ispričale prve utiske.

- Srbija, Srbija, mi smo pobedili što se nas tiče. Nismo svesne šta se desilo, sabiramo utiske. Pregršt poruka i podrške. Ponosne smo i na nas i na region, same smo sebe iznenadile. Mi smo pobedile - rekle su na aerodromu.

Sanja Vučić otkrila je da je navijala za Italiju, a Ksenija je objasnila da su se svi družili pod maskama.

- Žiri nam nije bio naklonjen, ali smo po glasovima publike bile na 9. mestu. Malo su nam zasuzile oči kad smo prošle u finale. Koreografija je bila zahtevna. Možda nakon ovoga zakažemo koncert. Mi smo prezadovoljne i presrećne. Nama je drago da smo dokazale da smo dobre iako nam nisu verovali - kaže Sanja Vučić.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas