· · Komentari: 0
stil

ŠANEL vraća nekadašni veliki trend: Modna kuća pomera trendove kada je šminka u pitanju (VIDEO)

Šanel nas je ponovo obradovao.

1620720161_Depositphotos_282426042_s-2019.jpg
Foto: Deposit

U poslednjih nekoliko godina i modnih sezona nosili smo mat ruževe za usne, boja nije bila važna bitno je da je mat. Sa dolaskom nove sezone pravila se malo menjaju. Pa iz matiranih varijanti iskačemo u opuštenost i sjaj.

Kada se radilo u crvenom karminu bilo je posebno bitno da je mat, jasno definisanih ivica.

Pročitajte još: Znate li šta je POPLIN haljina koju možete kombinovati uz sve? (FOTO/VIDEO)

Jedna od najvećih modnih kuća Šanel ovog proleća pomera trendove. Umesto mat karmina nudi sjaj i rasterećenost, i to baš sa crvenim karminom. Da, skroz u skladu sa sunčanim danima kojih će biti sve više.

Novi modni raskorak šminkanja donosi senzualnu estetiku kojoj se radujemo.

Pročitajte još: Najveći TREND KOSE ZA LETO stiže iz 70-ih: Da li znate o čemu je reč? (FOTO)

Ukoliko se odlučite za karmine praćene sjajem trudite se da ostatak šminke bude minimalan, na taj način ćete u potpunosti istaći poentu nove priče.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.