· · Komentari: 0
seks i grad

Sara Džesika Parker podelila dirljivu fotografiju: "Ponovo zajedno"! Devojke izgledaju sjajno, Sintija više nije crvenokosa (FOTO)

Sara Džesika Parker Sarah podelila je prvu fotografiju sa ponovo okupljenim koleginicama iz serije "Seks i grad", Kristin Dejvis i Sintijom Nikson.

1623592172_Sara-JP.png
Foto: Printskrin/Jutjub/ AleksKris

Trio će preuzeti vođstvo u "I samo tako ...", novoj mini-seriji koja se tokom više od jedne decenije nadovezuje na događaje iz drugog filma Seks i grad. Proizvodnja emisije je sada zvanično u toku, a Sara Džesika Parker je na svoj Instagram postavila sliku glavne glumačke ekipe u znak sećanja na trenutak.

Kim Katral je odbila da glumi lik čuvene Samante u nastavku serije.

Ekipa "Seks i grad" serije, ponovo na okupu

„Ponovo zajedno“, napisala je uz fotografiju, na kojoj se takođe nalazi i Menhetn. „Pročitajte naše prve epizode ​​... zajedno sa svim momcima i našim najnovijim članovima glumačke ekipe. Kao sladoled sa šlagom. “

Pročitajte još: BOŽO VREĆO rasplakao fanove svojom objavom: "Blago njoj kad tebe ima za sina"! (FOTO)


Uzbuđena Kristin je prokomentarisala: „Volim te zauvek", dok je Sintija podelila istu fotografiju na svom Instagramu, napisavši: „Prijateljstvo nikada ne izlazi iz mode“.

Noć pre prvog čitanja na setu, Sara Džesika Parker posetila je stan u kojem živi Keri Bredšou u seriji. „Čista slučajnost i samo tako, našli smo se u ulici zvanoj Peri, noć pre ponovnog početka“, rekla je. "Idemo. Oduševljena sam i prestravljena. “

Bez Samante

Kao što fanovi "Seks i grad" sage već sigurno znaju, Kim Katral je odbila da učestvuje u programu I samo tako…, izjavivši da je završila sa glumom svog čuvenog lika, Samante Džouns.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.