Oglas
· · Komentari: 0
STIL

ŠAŠAVA ideja, ali pokušajte: Evo kako da odaberete boju kose koja će vam pristajati

Iako nam se neka boja kose može učiniti potpuno neobičnom, možda bi baš ona bila savršena uz vaš ten...

1612309738_kosa.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Savršena boja kose nije odna koja vam se dopada na drugoj osobi ili ona koja je trenutno u trendu. Boja kose mora biti svojstvena samo nama, našem tenu i životnom stilu. Donosimo vam potpuno neobičnu metodu odabira savršene broje prem vašem tenu.

Pročitajte još: IGLA i DUGME: Ulepšajte zimu čarobnim RUKAVICAMA koje će pokazati da ste kreativne i zanimljive!

Kako odrediti tip kože
Ako ne znate koji ste tip, uradite sledeći test. Stavite srebrni prsten na jednu, a zlatni na drugu ruku i pogledajte kako izgledaju na dnevnom svetlu. Hladni ton kože savršeno će se usuglasiti sa srebrom, a topli sa zlatom. 

Prema modnim stručnjacima, najčešća podela kaže da postoje četiri tipa boje kože prema godišnjim dobima - prolećna, letnja, jesenja i zimska. Naravno, jesen i proleće su topli tonovi, a hladni su leto i zima.

Pročitajte još: Šok u Milanu: Manekeni kao avatari i muškarci u roze kaputima! (VIDEO)

Prolećni tip kože sličan je jesenskom po boji tena, a obično su to osobe koje treba da ponesu svetlu kos,u zlatne tonove ili čak i crvenkaste nijanse. Idealne boje su zlatno žuta ili smeđa, kao i svetlija karamel boja za kosu.

Hladni ili topli tip? Foto: Depozit

Letnji tip ima ružičastu ili bledu put, pa takvim osobama obično pristaju prirodno svetle nijanse kose ili platinasto plava boja vlasi. 

Pročitajte još: ŠTEP, šav i prsluk. Počinju RASPRODAJE ove stvari će biti moderne i naredne zime

Jesenji tip treba da ponese zlatno braon podtonove ili jarko crvene nijanse kose.  Idealno se slažu i tamnosmeđa boja sa karamel nijansama.

Zimskom tipu najbolje pristaju tamnije nijanse, sa smeđim ili tamnosmeđim tonovima. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas