· · Komentari: 0
rešenje

Savršeno nalakirani nokti: Nekoliko trikova za brzo sušenje laka

Zbog sušenje lakiranje noktiju nekada može da bude zamorno.

1631884001_Depositphotos_182155248_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Sušenje laka za nokte nakon što namažemo može da traje i do 10 minuta, ali postoji nekoliko načina da proces ubrazamo.

Brzo sušenje laka za nokte

Završni premaz

Kupovina prozirnog laka za nokte koji je posebno formulisan da skrati vreme sušenja lak je način za brže sušenje noktiju. Dodaće sloj sjaja noktima i omogućiti da se brzo osuše.

Pročitajte još: Viđali smo ih na proleće, a sada su ponovo tu: Da li vam se dopada novi model sakoa?

Hladna voda

Pre nego što nalakirate nokte, uzmite malu činiju i napunite je hladnom vodom. Dodajte kockicu leda ili dve.  Nakon što ste nalakirali nokte, sačekajte oko dva minuta zatim potopite nokte u hladnu vodu i držite ih oko pet minuta.

Ulje za bebe

Ulje za bebe ili maslinovo ulje mogu da pomognu noktima da se brže osuše. Kada nalakirate nokte nanesite kapljicu ili dve na svaki nokat i strpljivo sačekajte minut ili dva.

Pročitajte još: Ako niste zadovoljni BOJOM KOSE, postoje TRI načina da je se rešite uz pomoć sastojaka iz kuhinje

Tanki slojevi laka

Ova tehnika može da uštedi mnogo vremena za sušenje. Nanošenjem nekoliko tankih slojeva laka, za razliku od jednog ili dva debela sloja, dajete noktima priliku da se osuše između svakog nanošenja. To dovodi do ravnomernijeg završnog sloja i bržeg sušenja u celini.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.