Oglas
· · Komentari: 0
PREVARA

Saznala da je DEČKO VARA iz njegovog naizgled BEZAZLENOG SELFIJA: "Frajeri uvek misle da mogu da nas pređu" (VIDEO)

S dečkom je bila u vezi četiri godine, a kasnije je saznala da ju je varao mesec dana.

1605005854_Capture-nnnn.JPG
Foto: Printskrin / Tik Tok / sydneykinsch
Oglas

TikTokerka Sidni Kinš otkrila je kako je saznala da je vara dečko s kojim je bila u vezi četiri godine.

Pokazala je njegov selfi koji joj je poslao na Snapchatu i koji na prvi pogled ne izgleda sumnjivo. Na njemu mladić nosi sunčane naočare na kojima se vidi odraz ženskih nogu na suvozačevom mestu.

U komentarima je napisala kako je nakon toga otkrila da ju je dečko varao mesec dana.

Pročitajte još: Treba biti jednostavno: Ponašanje PARTNERA u ZDRAVOJ LJUBAVNOJ VEZI

- Proverite odraze u naočarama svojih frajera, dame - poručila je devojka uz video koji je u dva dana pregledan 1.4 miliona puta i skupio više od 150.000 lajkova.

@sydneykinsch

check the reflection in your boyfriend’s sunnies ladies ✨ ##fyp

♬ original sound - Mandy Patinkin and Kathryn G

"OK, ali šta si mu odgovorila? Moram da znam", upitala ju je TikTokerika, na šta joj je Sidni odgovorila: "Nazvala sam ga i pitala shvata li da mi je upravo poslao dokaz da me vara na Snapchat. Nije imao pojma. Poslala sam mu fotku još jednom i nazvao me ludom. Rekao mi je da mu je to prijateljica.

Bio je sa još pet cura, nedelju dana kasnije saznala sam sve detalje - rekla je ova devojka.

Pročitajte još: Kako umanjiti posledice svađe? Ovih šest reči će vam pomoći

"Sve se uvek sazna, na ovaj ili inaj način", "Frajeri uvek misle da mogu da nas pređu", "Htela bih da znam kako se pokušao izvući", "Ne mogu da verujem da nije skontao odraz u naočarama", pisale su joj druge korisnice TikToka u komentarima. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas