Oglas
· · Komentari: 0
STIL

Sedam MODNIH DETALJA koje bi svaka žena nakon 30. godine trebalo da ima u garderoberu

Moda je prolazna, stil je večan!

1599660690_beautiful-1869116_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Ulaskom u tridesete godine života naš modni stil postaje istančaniji i izgrađeniji, bolje znamo šta nam se sviđa, a šta ne i najvažnije nam je da se u onome što nosimo osećamo dobro. A za svaku ženu u tridesetima sledećih sedam modnih detalja itekako su dobrodošao dodatak u garderobi uz koje će šik i upečatljiv stil biti zagarantovan.

1. Funkcionalna torba za nošenje preko tela

Ovakva praktična torbica može se naći u većini ženskih garderobera, a posebno je poželjan (i potreban) modni dodatak ako ste napunili trideset godina. Uz ovakvu torbicu ruke će vam biti slobodne, neće vam padati sa ramena, a možete je nositi u gotovo svim dnevnim i večernjim kombinacijama.

Foto: Depozit

2. Svilenkasta marama

Marama zavezana oko vrata samo je jedan od načina na koji možete da nosite ovaj must have modni dodatak. Zavežite je oko glave, ukrasite njome torbu ili je nosite umesto narukvice zavezanu oko zgloba. Svilena marama pristaje svakom stilu odevanja, poigrajte se kombinacijama i nosite je u raznim prilikama. Svilenom maramom možete i da ulepšate frizuru, zavežite je oko repa, možete je uplesti u pletenicu - pustite mašti na volju!

Pročitajte još: Znate li šta je JAMSU? Obožavaćete ovu tehniku, a KLJUČ JE U MINIMIZIRANJU (FOTO/VIDEO)

Foto: Depozit

3. Bele tenisice

Tridesete nas uče da ne žrtvujemo udobnost za stil, a bele tenisice mogu biti najsvestranija obuća u garderobi. Sa belim tenisicama izgledaćete šik bez puno truda. Izaberite kožne ili platnene tenisice, materijal nije važan, važno je da se dobro osećate noseći ih uz haljine, suknje, farmerke i hlače. Bele tenisice pravi su modni kameleon, što znači da pristaju uz sve što imate u ormaru. Samo pazite da uvek budu čiste.

Foto: Depozit

4. Efektna ogrlica

Bez obzira na to da li nosite jednu deblju i upečatljiviju ogrlicu da podignete običan top ili više volite da kombinujete tanju metalnu ogrlicu sa debljim lancem, efektna, šik ogrlica je modni must have. Izbegavajte da kupujete nakit izrađen od bakra, jer može da prouzrokuje privremenu diskoloraciju kože. Investirajte u dobru, kvalitetnu ogrlicu koju ćete moći da nosite godinama.

Pročitajte još: Jednostavan TRIK SA VODOM otkriće vam imate li SUVU I OŠTEĆENU KOSU, ali i kako da je negujete

Foto: Depozit

5. Okrugle minđuše

Suprotno ustaljenom mišljenju, kod okruglih minđuša ipak ne važi pravilo da ista veličina odgovara svima. Izaberite veličinu minđuša koja najbolje pristaje vašem obliku lica i ne bojte se da eksperimentišete sa različitim oblicima poput onih u obliku suze ili ovalnih. Bez obzira na to izaberete li minimalističke zlatne minđuše ili one ukrašene cirkonima ili sa nekim drugim kamenčićima, okrugle naušnice mogu se nositi uz običnu majicu i svečanu haljinu.

Foto: Depozit

6. Kvalitetne sunčane naočare

U tridesetim godinama vreme je da zaboravite na jeftine sunčane naočare kupljene usput u nekoj trgovini i da pazite na svoje oči noseći sunčane naočare sa kvalitetnim staklima. Osim što će štititi vaš vid, dobre sunčane naočare daće vam i dodatno samopouzdanje. Ako još niste spremni investirati u dizajnersku torbu, sunčane naočare odličan su izbor da uživate u malo luksuza.

Pročitajte još: Vole da se doteruju: Modne SITNICE u kojima greše MUŠKARCI

Foto: Piksabej

7. Šešir

Ne morate imati "bad hair day" da biste nosili šešir - sada kada ste u tridesetima neka vam taj elegantni modni dodatak bude što češći modni izbor. Isprobajte različite modele i stilove šešira kako biste pronašli onaj koji najbolje pristaje vašem licu i stilu odevanja.

Foto: Piksabej

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas