Oglas
· · Komentari: 0
ŠAL

Sedam šalova je moderno ove zime, odaberite ŠESTI

Čizme i kaput nisu kompletni ako nemate šal.

1606314878_woman-3083401_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Ogromni i svetli, šareni i štrikani u kući - ove zime ćemo se malo kretati, ali neka svaki izlazak iz kuće bude spektakularan.

Pročitajte još: Komad odeće koji je savršen za ZIMSKE dane

Štrikajte!
Tri klupčeta su dovoljna za veliki, a dva za mali šal. Pirinač je najlakši. Probajte!

1. Pastelne nijanse

Dama uz lice uvek treba da ima svetle boje. Ovo je prvi modni postupalt Koko Šanel. Roze, svetlo plavi, bež i uvek beli - odaberite šal svetle nijanse, jer ćete izgledati mlađe i svežije.

Koko Šanel je rekla da žena uvek treba da ima svetlu boju oko lica. Dakle...

2. Dugački i tanki

Tanji šalovi su prijatniji, ali da bi grejali moraju da budu dugački kako bi se dama obmotala oko vrata nekoliko puta. Možete ga i sami štrikati.

Uskladite šal sa kaputom i kapom Foto: Peksel

3. Animal print

Leto je odavno prošlo, ali to nije razlog da se uz crni ili braon kapu ne nosi animal-šal. Međutim, ne preterujte, ako nosite animal šal neka kapa bude jednobojna.

Uz animal šal se nosi jednobojna kapa!

4. Krzneni šal

Krzno će uvek biti u modi, a poslednjih godina su se pojavili krzneni šalovi sa rupom. Naime, kroz rupu se provuče drugi kraj krzna.

Pročitajte još: Menja tri odevna komada: Ovo je NAJPOPULARNIJA haljina za zimu! (FOTO)

5. Svila i šifon

Prelep svileni šal ne može ništa da zameni! Ipak, ovakav šal se nosi uz visoku kragnu i obaveznu šubaru.

6. Ogromni šalovi

Oversajz šalovi koji mogu da ogrnu ženu, da budu korisni kada pije kafu ispred kafića, da pokriju glavu ako neočekivano padnu kiša ili sneg.

Pročitajte još: Samo je potrebno dobro iskombinovati: Ovo je jedan od NAJPOPULARNIJIH DEZENA trenutno! (FOTO)

7. Marama

Marama može da bude šal, ali mora da bude velika i

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas