Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Seka Sablić i Bora Todorović su 30 godina bili u svađi, a razlog je neverovatan (VIDEO)

Jedan od najkultnijih domaćih filmova "Maratonci trče počasni krug", prati i neverovatna priča

1631119329_seka-i-bora.jpg
Foto/IMBD
Oglas

Bora Todorović i Jelisaveta Seka Sablić nisu razgovarali 30 godina zbog nečega što se dogodilo na snimanju, a mnogi su smatrali da je to najbizarnija svađa u istoriji glumišta.

Pročitajte još: Lepotu i talenat nasledila od majke: Snežanu Savić svi znate, a evo kako izgleda njena ćerka (FOTO)

U glumačkim krugovima se, navodno, priča da se Bora “prepustio situaciji” i dopustio sebi nešto što nije bilo predviđeno scenariom. To je naljutilo Seku da čak, u prvi mah, nije želela da nastavi snimanje.

Seka je vikala i vređala BorSeka u

Ona je vrištala i vređala Todorovića, dok su reditelj i ostali na setu ostali zatečeni, jer niko nije tačno video šta se tačno desilo. Bora je pokušao da se izvini, ali Seka je ostala nepokolebljiva.

Oni su se pomirili posle 30 godina, kada su se sreli i odlučili da je vreme da zakopaju ratne sekire. Time je okončana najduža i najbizarnija svađa u istoriji srpskog glumišta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas