Oglas
· · Komentari: 0
DECA

Selma Hajek prvi put objavila sliku ćerke Valentine (13), da li će zaseniti majčinu lepotu? (FOTO)

Selma Hajek je podelila dve zanimljive fotografije sa ćerkom Valentinom iz pustinje.

1615452530_SelmaPustinja.PNG
Foto: Instagram/ screenshot salmahayek
Oglas

Dok sunce zalazi majka i ćerka voze kvadranere, a Valentina (13) preti da zaseni majčinu lepotu.

Pročitaje još: Vrela vest u hladnom danu: Hale Beri (54) u toplesu častila pratioce! (FOTO)

Selma Hajek (54) ima ćerku jedinicu sa kojom provodi dosta vremena u prirodi, a juče su juri kvadranerima po pustinji. Završile su vožnju kada je sunce počelo da zalazi i to je bila odlična prilika da naprave zajedničke fotografije.

Valentina pozira kao prava tinejdžerka...

Na prvoj slici Selma pozira, a ćerka, poput prave tinejdžerke, sedi pognute glave. Na glavi ima kacigu. Na drugoj je Selma sama sa suncem koje zalazi u pozadini. Selma je fotografije potpisala kao "pustinjska ljubav": Desert love 🧡 #motherdaughter #sunset

Pročitajte još: Serena Vilijams objavila seksi slike, a kolege komentarišu: Srušićeš internet! (FOTO)

Pratioci su odmah počeli da šalju pohvale, a jedan od komentara je bio da "Selma zasenjuje sunce", dok su ostali majku i ćeku nazvali "pustinjskim ružama".

Glumica je godinama uspevala da ćerku Valentinu i supruga Fransoa Henrija Pinoa (58) drži što dalje od kamera, a ovo je jedna od retkih fotografija na kojoj se nalazi njena ćerka.

Za Dan muškaraca je objavila sliku supruga.

U novembru, na Dan muškaraca koji se slavi u SAD, objavila je lepu porodičnu sliku na kojoj su suprug, ona i ćerka u bazenu uz komentar da ni u najluđim snovima nije sanjala da će biti sa tako posebnim čovekom. Međutim, Valentina je na toj slici klinka.

Pročitajte još: Sofija Vergara objavila sliku iz mladosti i dokazala da joj vreme ne može ništa! (FOTO)

Za 13. rođendan ćerke, prošlog septembra, glumica je uz sliku bebe Valentine napisala da nikada nije "želela da neko postoji u njenom životu kao ćerka".

Za Dan zagrljaja Selma je objavila sliku sa mladom glumicom Tes Bu Kuaron.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas