· · Komentari: 0
ŠOK

Severina i Igor se ipak razvode, a ovo je dokaz?!

Iako su sve jače glasine da Seve i Igor više ne žive zajedno i da su prekinuli svaki kontakt, njih dvoje se i dalje prate na društvenim mrežama, ali ne postavljaju zajedničke fotografije niti jedno drugom stavljaju stikere, niti lajkove objave

1604429621_seve.jpg
Foto: Ataimages

Sve je počelo u junu mesecu kada je Igor na Instagramu optužio medije ali i bivšeg verenika svoje žene Milana Popovića za probleme u njegovom braku sa Severinom.

Pročitajte još: Dijana Janković uvređena komentarom Nataše Bekvalac

- Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta ako Boga znate - napisao je Igor, aludirajući na spekulacije da se razvode. Međutim, Severina je tada spomenula svekra i svekrvu:

 - Pokrovitelji su Olja i Dragan - napisala je ona i dodala: - Molim te izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan. Nakon toga Keba i Olja su sa svojih profila obrisali i neke objave na kojima je bila Severina, a mnogi su zaključili da je to, navodno, njihov odgovor na celu situaciju.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LJubav koja se ne meri like-om i follow-om. Anđeo,najlepsa dusa i najbolja majka na svetu.

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Ipak, da je Igovorom i Severininom braku došao kraj, govori i to da su je, Dragan Kojić Keba, njegova supruga Olja i njihova naslednica Nataša blokirali na Instagramu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.