Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

"Shvati da mogu da te oteram": Devojka se šokirala kada je pronašla spisak pravila koji joj je ostavila majka njenog dečka

Jedna devojka pronašla je spisak pravila, koje joj je ostavila majka njenog dečka

1622550269_devojka.jpg
Foto: Tik Tok printscreen/hotgirlsareswitiest
Oglas

Početak veze jedan je od najlepših perioda kod svakog para, sve do trenutka, dok roditelji ne odluče da se umešaju u vezu.

Pročitajte još: ŠTA NAM SE DEŠAVA? Samohrana majka dala OTKAZ na poslu, kako bi razvila BIZNIS SA ĆERKOM (FOTO)

Jedna devojka, na teži način je naučila, kako izgleda kada se zabavljate sa "maminim sinom", odnosno, kada majka vašeg dečka za koga mislite da je savršen se umeša u vaš odnos.

Foto: Tik Tok printscreen/hotgirlsareswitiest

Naime, ona je pronašla spisak koji joj je buduća svekrava ostavila, ukoliko zaista želi da bude sa njenim sinom, a koga mora da se pridržava, kako je ne bi oterala.

Pravila

1. On nije tvoj lični bankomat

2. Ako dođeš u moju kuću obučena kao egzotična igračica, bićeš oterana

3. Ako vidim neke seksi poruke u njegovom telefonu, oteraću te

4. Shvati da ako mi se ne sviđaš, opet ću te oterati

5. Shvati da te mogu oterati

6. On je mamin sin. Ako nemaš prsten na ruci, tvoje mišljenje nije važno

7. Nisi njegov zapovednik i nije na tebi da ga menjaš. Prihvati ga kakav je ili pogledaj peto pravilo

8. On je džentlmen. Ja sam ga to naučila. Bolje ti je da se ponašaš kao dama kako bi to i zaslužila od njega

9. Znam kako mogu da izbegnem zatvor

10. Ako uspeš nekako da izbegneš ova pravila i završiš s prstenom na ruci, znaj da ću biti nešto gore od majke tvog dečka, biću tvoja svekrva

Nakon objave ovog spiska, mnogi su ovu devojku savetovali da odmah ostavi partnera.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas