Oglas
· · Komentari: 0
LETO 2021.

ŠIK kupaći kostimi će se ovog leta nositi na poseban način (FOTO)

Bikini će uvek nositi devojke, ali kostim ovog leta treba više da sakrije nego da otkrije.

1620206261_bikidepoz.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Prošle godine došlo je do velikog preokreta u svetu bikinija. Minimalni kostimi koji više otkrivaju nego što pokrivaju više nisu u trendu. Prvo su se pojavile trake preko stomaka, a ubrzo su svetske zvezde obukle jednodelni kupaći kostim i potavile novi standard.

Pročitajte još: Stajling INSPIRACIJA - Kako se obući za POSAO u proleće/leto (FOTO)

A, ove godine su kreatori otišli korak dalje. Jednodelni kupaći kostim je sada postao u najmanju ruku trodelni! Naime, kupaći kostim treba ovog leta ukombinovati sa ostalom garderobom.

Držtie se jedne teme, samo tako se dobija šik

Pareo i kaftan

Oduvek ste birali pareo koji će se slagati sa kupaćim kostimom, ali sada treba da budu isti kako bi u njemu mogli da se krećete svuda. Kaftan je dugačak i uz kupaći kostim čini celinu.

Sandale

Držite se jednog stila, pa ako odaberete kupaći sa animal printom uparite ih sa takvom haljinom i sandalama.

Pročitajte još: Kupite OVIH 6 stvari i zablistajte u svakoj prilici! Trendi garderoba za tople dane (FOTO)

Top i gornji deo

Ova 2021. godina donela nam je golišav stomak, pa je i gornji deo kupaćeg kostima postao poput topića. Karneri na ramenima, kratki rukavi i slični dodaci čine da gornji deo kupaćeg može da se nosi kao top.

Šešir

Sunce je opasno, a ništa ne krije lice od jarkih zraka od šešira. Pronađite ogroman obod koji se slaže sa kupaćim kostimom i haljinom.

Pročitajte još: Šta je TOT torba ? Najtraženiji model ove sezone - spoj modernog i udobnog! (FOTO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas