· · Komentari: 0
OTVORENO

Sin Isidore Bjelice progovorio o poslednjoj želji svoje majke: Da li je želela žurku u belom?

Lav Pajkić progovorio o žurki u belom

1606844928_isidora.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Nakon što je prošlo 40 dana od smrti Isidore Bjelice održana je oproštajna žurka u belom, a Lav Pajkić ističe da nije siguran koliko je to zaista bila želja njegove majke.

Pročitajte još: "Porodicu sam uništila, uletala iz braka u brak"... Nataša Bekvalac otvoreno o greškama iz prošlosti

Nekolicina predstavnika domaće estrade, na čelu sa pevačicom Zoranom Pavić, organizovalo je "Belu bajku za Bjelicu", tematsku žurku na kojoj su se svi pojavili u beloj odeći i slavili život književnice, što je bila zamisao same Isidore, kako je napisala Pavićevoj u jednoj od poruka.

- Imala je razne ideje o tome kako bi trebalo da izgleda njen odlazak. Ona je umetnik i samim tim je imala različite želje. Pominjalo se u medijima da je želela žurku. Možda je nekom poslala poruku da je planirala žurku, ali toliko se dopisivala sa raznim ljudima da prosto ne znam koje je svoje ideje delila sa njima i koliko je to bilo ozbiljno - izjavio je Lav.

Ipak, Pajkić podvlači da ne zamera onima koji su organizovali spomenutu žurku i prisustvovali istoj, budući da bi se to njegovoj majci sigurno dopalo.

Pročitajte još: Ovaj spot Cece Ražnatović nikad nije objavljen, a ovo je razlog (VIDEO)

 

- Bila bi zadovoljna kako je sve tog dana proteklo - dodao je on.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.