· · Komentari: 0
ZVEZDE

Sin Majkla Daglasa je zbog droge bio 7 godina u zatvoru, a sada otkriva šta mu je OTAC PORUČIO (FOTO)

Kameron Daglas je imao tešku mladost, ali se iščupao iz kandži droge.

1618820135_Daglas.PNG
Foto: Instagram/ screenshot cameronmorrelldouglas

Kameron Daglas (42) se uključio u kampanju o mentalnom zdravlju, a nedavno je ispričao i kako je izgledalo biti sin slavnog glumca.

Pročitajte još: Budite KRALJICA PLAŽE: Ove godine ponesite JEDNODELNI kupaći, evo i zašto (FOTO)

Kameron je javno ispričao koliko mu je bilo teško odrastanje uz slavnog oca i kako je uspeo da potpuno preokrene život upravo zahvaljujući ocu Majklu Daglasu (76) i maćehi Ketrin Ziti Džons (51). Kameron je Majklon sin iz prvog braka sa Diandrom (65).

Knjiga i putovanja
Kameron je napisao knjigu "Long Way Home", a glavna poruka mu je da su putovanja najbolji način da se čovek obrazuje.

- Sa Ketrin u društvu je uvek fantastično i lepo - rekao je Kameron o maćehi.

Kameron obožava Ketrin Zitu Džons

Kameron je pričao o teškim trenucima kroz koje je prolazio tokom života. On je nekoliko puta uhapšen zbog korišćenja droge i proveo je sedam godina u zatvoru. Danas je otac dvoje dece.

Pročitajte još: Guči slavi 100. rođendan: CRVENA BOJA I SOMOT vraćaju se na velika vrata (FOTO/VIDEO)

- Moja porodica je uvek imala najbolje namere, a otac mi je govorio kada sam bio mali "Kamerone, postoji mnogo prednosti biti Daglas i mnogo loših, a nadam se da ćeš ti samo koristiti prednosti". Tih reči sam se stalno sećao kada mi je bilo teško - rekao je Kameron.

Kada se Kameron rodio Majkl Daglas je tek gradio karijeru, a sin se seća da je uvek čekao oca. Majkl mu je govorio "nisam ti prijatelj, nego otac", a Kameron mu je odgovarao: "Želim da budeš oba, a ne samo otac!"

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.