Oglas
· · Komentari: 0
NEGA KOSE

SIRĆE U SLUŽBI LEPOTE: Koristite ga na pravilan način i za 7 dana kosa će vam biti bujnija i lepša!

Probajte ovaj trik i kosa će povratiti volumen i sjaj!

1607939675_Depositphotos_21201033_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Danas na tržištu postoje dosta proizvoda koji nude rešavanje problema suve, ispucale i kose koja sporo raste. Međutim, ako nemate željeni volumen i imate kosu koja sporo raste, vreme je da probate jabukovo sireće.

Ono sadrži sve neophodne kiseline i vitamine zadužene za zdravlje i blistav izgled kose. Redovna upotreba će revitalizovati, oporaviti i ojačati kosu, a ujedno će ona početi brže da raste i biće primetno bujnija. 

Pročitajte još: Koliko dugo nakon PRANJA KOSE ne bi trebalo da izlazite napolje? Mi znamo odgovor!

Jabukovo sirće sadrži alfa hidroksilnu kiselinu, poznatija i kao voćna kiselina koja pomaže da se vlasi dubinski očiste, uklanja mrtve ćelije i tragove preparata koji se često koriste za negu kose.

Osim toga, deluje antibakterijski, štiteći kožu glave od gljivičnih infekcija i bakterija

Stabilizuje pH kože glave što dovodi do uklanjanja viška sebuma, bržeg rasta kose kao i jače i kvalitetnije vlasi.

Kako biste pospešili rast kose, jabukovo sirće, možete koristiti na dva načina. 

Prvi način: 

Foto: Depozit

U litar vode sipajte 2 kašike jabukovog sirćeta i promešajte. Nakon svakog pranja, ovim rastvorom isperite kosu. Tako će vlasi biti nahranjene, a to rezultira bržim rastom.

Jabukovo sirće je moćan saveznik zdrave i jake kose!

Pročitajte još: MUŠKARCI OTKRILI: Razlozi zbog kojih su im žene sa KRAĆOM KOSOM atraktivnije

Drugi način:

Osim rastvora, možete napraviti i masku. Za pripremu će vam biti potrebno: 

  • 1 kašika jabukovog sirćeta
  • žumance
  • 2 kašike maslinovog ulja

Priprema: Sve sastojke dobro pomešajte, nanesite na kosu i ostavite da odstoji 20-ak minuta. Nakon toga, mlakom vodom, isperite masku i nastavite negu na uobičajen način.

Pročitajte još: Da li znate šta je MUF? Nije tašna!

Oni koji su probali jabukovo sirće za negu kose, kažu da su prve rezultate primetili već nakon 7 dana. NJihova kosa je postala sjajnija i zdravija, a vidljivo je izgledala bujnije. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas