· · Komentari: 0
TREND

Široke pantalone i blejzer: Jedan DETALJ je ovog leta NAJVAŽNIJI

Koje god da su boje pantalone, ali samo neka je široko!

1624273270_ZutePantalone.png
Foto: Depozitfoto

Čini nam se da su se ovim motivom vodili modni kreatori kada su osmišljavali modele pantalona za aktuelnu sezonu, jer je većina njih izrazito širokog, ravnog kroja.

Pročitajte još: Vesela VOĆNA ŠARA na odeći je apsolutni hit: Pomorandže, avokado ili jagode, izbor je vaš! (FOTO)

Foto: Depozit

Pantalone od lakih materijala

Mahom sa visokim strukom, pantalone svoje nogavice "puštaju" do poda, bilo da ste na visokim ili niskim potpeticama.

Od laganih su materijala, lana, pamuka, viskoze, svile, a tu i tamo provuče se poneki kožni komad, visokog sjaja. Čak su i trenerke postale široke, a nose se na izrazito sportski način, uvučene u čarape koje izviruju iz patika.

Nose se na sportski način, opušteno.

Gornji delovi garderobe najčešće su upasani u pantalone, čime se ističe ženstvenost, naglašena visokim strukom, ali i stiče utisak još dužih nogu nego što zapravo jesu.

Pročitajte još: Bluza bez bretela SKRAĆUJE figuru! NE, ako je ponesete kao i Sofija Vergara (VIDEO)

Sako, bluza i pantalone

Ukoliko se ipak odlučite za duži sako ili bluzu, ispod se "razgolitite" - obucite top ili majicu na bretele, koji će provirivati, otkrivajući svu lepotu vaših pantalona, ali i stasa.

Žuta, crvena, crvena, svetlopalava, bež.

Kao i materijali, i boje pantalona su letnje, pa među njima gospodare žuta, crvena, svetloplava, bež ili neki od šarenih dezena. Ako poželite da delujete potpuno nestvarno i neuhvatljivo, navucite sedefasto-srebrne mrežaste pantalone, i preko njih obucite mrežastu, gotovo potpuno providnu tuniku, ispod koje će se jasno videti beli top.

Pročitajte još: Famozna crvena haljina Kejt Midlton planula, a taj model stoji svim ženama! (FOTO)

Foto: Depozit

Pročitajte još: Niko ne sluša kreatore, POSTKOVID moda kaže OVERSIZED i sve stoji svima! (FOTO)

Još jedno neobično izdanje pantalona predstavljaju one jarko crvene, naglašeno široke, koje pažnju na sebe dodatno skreću providnim delom u visini skočnog zgloba. Uz njih, crvena bluza i neobičan mantil iste boje savršeno nadopunjuju kompletan efekat.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.