Oglas
· · Komentari: 1
GRČKA

MAGAZIN EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Poleće prvi ČARTER za Grčku, cene NIKADA NIŽE

Istog dana kada je u Grčkoj najavljeno otvaranje svih aerodroma čarteri sa srpskim turistima mogli bi da slete među prvima!

skajtos.jpg
Skjatos čeka srpske turiste Foto: Piksabej
Oglas

Kako nezvanično saznajemo u agenciji "Viva travel" planiraju prvi čarter let za Grčku 1. jula u ranim jutarnjim časovima. Prvi avion sleteće na Skjatos.

Pročitajte još: Mladi PLAČU širom sveta: ŽURKA je gotova, nova PRAVILA na Ibici

Naime, ovaj let je odavno zakazan, a nacionalna aviokompanija je agencijama javila da se nada da će zadržati stari, već ugovoreni red čarter letova. U ovom avionu će se nalaziti turisti koji su već uplatili odmor u Grčkoj. U slučaju da preostane neko slobodnih mesto, agencija će ih, kada se ispune zakonski uslovi da ponovo počnu sa prodaju, pustiti u slobodnu prodaju.

Grčka omiljeno odrešte
Prvi čarter sleteće na ostrvo Skjatos.

Da bi agencije ponovo prodavale aražmane za inostranstvo moraju da imaju nove sklopljene ugovore sa svim smeštajnim kapacitetima (hotelima i vilama), a s obzirom da nisu sve zemlje još objavile zvanične uslove pod kojima objekti mogu da rade na to se još čeka.

- Proteklih nedelja smo uspeli da obnovimo 80 odsto ugovora sa partnerima, a preostale čekamo, tako da će turisti sigurno imati gde da letuju - kaže Jelena Milanović, direktor "Viva travela".

Potpisuju se novi ugovori

Pročitajte još: Turisti DOSKOČILI KORONI! Da li je ovo KRAJ putnog osiguranja?

Cene 20% niže nego lane!

Turisti mogu da oduhanu, pa i oni koji su uplatili u predsezoni, a plaše se da pomeranjem aranžmana neće imati dovoljno novca.

- Mi očekujemo da ćemo ovog leta, čak, zahvaljujući novim ugovorima imati i niže cene od prethodne sezone, jer je situacija vanredna - ističe Milanovićeva.

Kao što smo već pisali mnogi objekti još razmišljaju da li da otvore vrata gostima, jer neće raditi  punim kapacitetom. Hotelijeri se upravo dogovaraju koji će objekti biti otvoreni, a koji ne.

Pročitajte još: Ove zemlje će vam PLATITI da dođete na letovanje, nude GRATIS NOĆENJE

Pošto Sicilija nije bila ugrožena kao sever Italije, a na ovom ostrvu 1. jula počinju da rade hoteli, prvi čarter let sa srpskim turistima planiran je za 8. jul.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas