· · Komentari: 0
VIP

Skup stajling, magična dekoracija, torta na 12 spratova: Zavirite u ROĐENDANSKU PROSLAVU Milice Pavlović (FOTO/VIDEO)

Pevačica nije štedela na svojoj rođendanskoj proslavi.

1628841925_pjimage.jpg
foto: Printskrin/Instagram/senoritamilica

Pevačica Milica Pavlović napravila je u sredu žurku povodom svog jubilarnog 30. rođendana u jednom elitnom beogradskom restoranu, na otvorenom.

Među zvanicama su bile brojne kolege iz sveta šou-biznisa, a Milica se pokazala kao odlična domaćica - na dekoraciji, hrani, torti, i svim drugim detaljima nije štedela, a sudeći po snimku i fotografijama, gosti su se odlično proveli.

Pročitajte još: ŠLJOKICE, PEGICE i TALASI: Milica Pavlović promenila izgled, i baš ovakvu frizuru i šminku poželeće SVE DAME (FOTO)

Prema navodima medija, Milica Pavlović je tog dana unajmila specijalno obezbeđenje kako bi se sačuvala potpuna privatnost njene proslave.

Slavljenica je već u popodnevim satima došla u restoran, kako bi na vreme dočekala prve goste, kada je i pozirala pred fotoreporterima.

Milica je celu dekoraciju uklopila uz svoj autfit, pa su restoranom dominirale nijanse roze i ciklama boje, sa zlatnim detaljima.

Najveće iznenađenje večeri bila je ogromna torta na 12 spratova, koju je Milica sama ukrašavala roze sprejom pred gostima.

Nakon torte Milica je priredila "pena parti", a sudeći po snimku, svi su se dobro proveli do samog kraja rođendanske žurke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.