Oglas
· · Komentari: 0
SALATE

SLATKI zalogaj koji popravlja RASPOLOŽENJE: Salata od MATOVILCA i NARANDžASTOG paradajza (FOTO)

Ako vaši ukućani ne vole da jedu salatu - baš vas briga! Napravite sebi salatu koja će vas zasititi i izmamiti osmeh.

1597503553_matovilac3.jpg
Foto: A. M.
Oglas

Matovilac je nutritivno jedna od najzdravijih namirnica na svetu. Prepun je vitamina, odličan je za imuni sistem i popravlja raspoloženje.

Pročitajte još: POŠIRANO jaje sa rukolom koje DIŽE iz MRTVIH (FOTO)

Matovilac je neutralan

Sastojci:

  • šaka matovilca
  • manji crveni paradajz
  • narandžasti paradajz
  • file belog mesa
  • maslinovo ulje
  • balzamiko sirće
  • začini

Priprema:

Belo meso se kratko isprži i iseče na trake. Dok se prži operu se paradajzi i matovilac.

Ako ne nađete narandžasti paradajz koristite čeri, jer je sladak.

Ukoliko ne možete da nađete narandžasti paradajz korisite čeri koji je podjednako sladak. Ukoliko je paradajz veći isecite ga na kriške, a ako je manji na polovine.

Tanjir zdravlja i osveženja Foto: A. M.

Na tanjir prvo stavite matovilac, pa paradajz i odozgo belo meso. Salatu možete začiniti maslinovim uljem i balzamiko sirćem, ali i senfom pomešanim sa medom i jabukovim sirćetom.

Pročitajte još: Sendvič IZNENAĐENJA: Kupine avokado i TARAMO salata (FOTO)

Matovilac je neutralnog ukusa i može se kombinovati sa svom hranom koju volite. Može se staviti u sendvič, može da se jede uz sire, preko pice...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas