· · Komentari: 0
ZDRAVLJE

Slaven Došlo otkrio tajnu svoje savršene linije i zdravog života: Poznati glumac prestao je da radi OVO!

Jedan je od najomiljenijih glumaca današnje populacije

1614186871_slaven.jpg
Foto:Youtube printscreen/RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

Slaven Došlo koji se proslavio ulogama u seriji "Sinđelići" i "Igra sudbine", odlučio je da se potpuno posveti zdravom životu, pa je zbog toga prestao da jede meso.

Pročitajte još: Pre Slobode je bio u braku sa NJOM: Poznata voditeljka RTS-a bila je PRVA SUPRUGA Vojina Ćetkovića (FOTO)

- To je jedna od najvećih zabluda, da je jedenje mesa dobro za nas i da smo sazdani tako da smo mesojedi. Zabluda je i to da proteine iz mesa ništa drugo ne može da zameni. Pa nekada su sportisti reklamirali i cigare, a onda je mesna industrija ispunila taj prazan prostor kada je reklamiranje cigareta zabranjeno. Prešao sam na biljnu ishranu jer mi prija – rekao je Došlo u emisiji "Kec na jedanaest".

Iako smatra da je ovo zaista odličan način ishrane, mladi popularni glumac, nema nameru nikoga da ubeđuje da pređe na biljnu ishranu, već je to bila njegova lična odluka.  

Pročitajte još: "U nekim trenucima zažalim što nisam postala majka": Emotivna ispovest Gorice Popović ostavlja bez daha

- Primetio sam da bolje treniram, imam mnogo više energije. Pa imate toliko sportista koji ne jedu meso, a vrhunski su i postižu najbolje rezultate. Nažalost, zbog snimanja nemam vremena da sam pripremam hranu već mi je donose. I da se razumemo, nekada malo nešto i zabrljam, pojedem i meso, ali suštinski mi godi biljna ishrana i prija mi – rekao je mladi glumac.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.