Oglas
· · Komentari: 0
MUŠKARCI

Slavite u kući i obući ćete trenerku. Ni slučajno! BRUKA!

Muškarac mora uvek da bude "skockan", a to se postiže košuljom ili uvek elegantnom rolkom.

1608909300_Depositphotos_32593135_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Bez obzira na to da li planirate da ostanete kod kuće ili odete kod prijatelja za doček Nove godine, bolje ćete se osećati ako se potrudite oko svog izgleda.

Pročitajte još: Kako biste vi reagovali? Porodica nije mogla da poveruje šta vidi na novogodišnjoj jelki? (FOTO)

To znači da trenerka i dukserica potpuno ispadaju iz igre, ali su zato košulja i rolka ispod džempera ili sakoa više nego dobrodošle. Mogu biti jednobojne, ali i sa veselim šarama poput onih u stripu, flamingosima, palmama...

Rolka je odličan izbor, košulja još bolji.

Slični dezeni dobro izgledaju i na kravatama ili leptir mašnama, koje bi onda trebalo da nosite na jednobojnim košuljama. Struk naglasite kožnim kaišem i po boji ga uparite sa cipelama, a pantalone mogu biti cigaret kroja, do skočnog zgloba, ili klasične, ravne.

Pročitajte još: Ponoć ne smete dočekati bez NOVOGODIŠNJIH ČARAPA! Izabrali smo najluđe modele (FOTO)

Muževnost ćete naglasiti ako otkopčate prva tri dugmeta elegantne košulje ispod odela, a u gornji džep stavite maramicu u boji kaiša na satu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas