Oglas
· · Komentari: 0
neverovatno

Slavna diva ima 75, a izgleda sjajno: Tvrdi da sve duguje sastojku koji svi imamo u kuhinji!

Glumica Goldi Hon i dalje izgleda sjajno, iako je zašla već u osmu deceniju!

1607766178_Untitled.jpg
Foto: Printscreen/You Tube/ 7NEWS spotlight
Oglas

Holivudska diva uspela je da sačuva mladolikost i negovanu, blistavu kožu i u 75. godini, a za to su zaduženi određeni estetski zahvati, ali i jednostavna bjuti rutina koju praktikuje godinama.

Slavna glumica priznala je da svakodnevno koristi kokosovo ulje u nezi kože i kose, jer je reč o efikasnoj, a prostoj rutini.

Pročitajte još: DžENIFER ANISTON ih je furala u PRIJATELJIMA, a ove zime ih i vi morate poneti (FOTO)

I njena ćerka, takođe holivudska glumica Kejt Hadson otkrila je da obožava kokosovo ulje - očigledno je taj trik "pokupila" od majke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

- Kokosovo ulje koristim doslovno uvek. Lakše od ostalih ulja ili losiona i dopušta mojoj koži da diše, a opet je održava vlažnom i mekom - rekla je u jednom intervjuu.

Kokosovo ulje ima niz prednosti - savršeno uklanja šminku, neguje usne, a fantastično je i kao losion za kožu tela. Zbog velike količine masnih kiselina, kokosovo ulje daje puno vlage i poboljšava barijeru kože, a istovremeno podstiče stvaranje kolagena. Zato se posebno preporučuje za zrelu kožu jer je intezivno hrani i neguje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

Pročitajte još: Kejt Midlton slučajno otkrila kako se dopisuje sa najbližima ... Nećete verovati koje emotikone najčešće koristi (VIDEO)

Ipak, oprez! Kako je ovo ulje komedogeno, oni sa kožom sklonom aknama ne bi trebalo da ga koriste. S druge strane ako je vaša koža suva - samo napred! Uvek birajte nerafinisano, organsko kokosovo ulje kako biste bili sigurni da će zadržati sve svoje blagotvorne sastojke.

Ono je odličan izbor i za negu kose, posebno ako se borite sa suvim, iskrzanim krajevima. Ono će na dlaci stvoriti nešto poput zaštitnog sloja koji je zaslužan da kosa bude glatka i sjajna.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas