· · Komentari: 0
ŠOK

Detinjstvo je provela u SEKTI, a zbog velikog SKANDALA umalo uništila karijeru

Veliki skandal slavne glumice, potpuno je promenio tok njene karijere

1594377847_vinona-rajder.jpg
Foto: YouTube printscreen /JoBlo Movie Trailers

Jedna od najlepših svetskih glumica, Vinona Rajder, od detinjstva je imala problema. Devojčica koja je postala ikona devedesetih dobila je ime po gradiću Vinona u kome se rodila.

Pročitajte još:  TRAGEDIJA u Grandu: Kolege se opraštaju od Neše: "Studio ostaje prazan" (FOTO)

 

NJena majka je scenarista i producent, a bavila se i prodajom antičkih knjiga. Osim toga, bila je i saradnica doktoru Timotiju Leriju koji je bio veliki guru, zagovornik halucinogenih droga i Vinonin kum.  Zajedno su živeli na imanju Rainbov, a iako glumica to nerado priznaje, bile su članice sekte. Na farmi se od njih očekivalo da same uzgajaju hranu, a s obzirom da na imanju nije bilo struje, glumica je puno čitala, što joj je pomoglo u razvijanju mašte, a kasnije i u glumačkom poslu. Kako je imala veze u svetu šoubiznisa, Sintija je Vinonu prijavila na audiciju, uverena da će jednog dana biti velika zvezda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

perfection👌

A post shared by Winona Ryder (@winonaryderofficial) on

Ubrzo je upisala glumu u San Francisku, a prvu ulogu na filmu Vinona je dobila već 1986. u drami o odrastanju "Lukas". Već na početku karijere dokazala je da ima široki spektar glumačkih mogućnosti. Glumila je ekscentričnu gotičarku Lidiju Detz u filmu "Bubimir", koji je režirao Tim Burton, rame uz rame sa Alek Boldvinom i Majkl Kitonom. Nakon toga Burton je pozvao da glumi u njegovoj mračnoj romantičnoj drami "Edward Škaroruki". Glavnu ulogu igrao je Džoni Dep koji joj je tada bio dečko. Dep se toliko zaljubio u glumicu da je njeno ime istetovirao na ruku, čak su jedno vreme bili i vereni, ali veza nije potrajala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Johnny Depp and Winona Ryder in "Edward Scissorhands" (1990) ♥️

A post shared by Cinema Magic (@cinema.magic) on

Ipak, u jednom momentu slava je bila jako ponela, pa je počela i čudnije da se ponaša. Iako je imala puno para, počela je da krade po radnjama od nakita do odeće. Znalo se da krade iz hira, a ne zbog manjka novca, jer je tih godina njena karijera bila na vrhuncu i zarađivala je ogromne sume. Kažnjena je bila dobrotvornim radom, ali su počeli i da joj otkazuju uloge. Tako je zbog svojih gluposti, deset godina bila bez posla.

Ipak, nakon skandala koje je napravila, odlučila je čvrsto da se promeni. Počela je polako da popravlja ugled i dobija uloge, ali njen trud više nema onu moć, kao što je imala 90-ih godina, kada su je svi obožavali.

Proćitajte još: Potpuna transformacija Ane Bekute: Promenila imidž i progovorila o raskidu (FOTO)

 

Dobila je angažman u naučnofantastičnoj drami "Stranger Things" gde tumači očajnu majku nestalog deteta u malenom gradiću u državi Indiana početkom osamdesetih. Prva sezona donela joj je nominaciju za Zlatni globus, a fanovi su nestrpljivi i jedva čekaju da saznaju šta će se s njom dogoditi u najnovijoj, četvrtoj sezoni. Vinona je danas u srećnoj vezi s dizajnerom Skotom Hahnom, ali o njihovu vezi se jako malo zna jer on ne želi da se eksponira u javnosti.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.