· · Komentari: 0
OTVORENO

Fibi iz "Prijatelja" progovorila o počecima: Mislila sam da mi posao nije GLUMA

Glumica progovorila o slavi

1603704989_New-Project--1-.jpg
Foto: YouTube printscreen / MsMojo

Lisa Kudrov, najpoznatija po ulozi Fibi u seriji "Prijatelji", otkriva da je na početku karijere mislila da mora da ima aktivni život, kako bi osigurala slavu i uspeh u filmskoj industriji.

Pročitajte još: Ana Ivanović otvoreno o braku sa Bastijanom Švajnštajgerom: "Nije idealno"

- Biti "slavan" potpuno je drugačije od glume. Lako je biti slavan, pojaviti se na nekoj zabavi i na svim sličnim mestima gde će vas fotografisati za razne časopise. To nije teško. Značajno je lakše nego voditi ispunjen glumački život, raditi na svojoj glumi i tražiti zanimljive uloge. To je zapravo teško - rekla je Lisa Kudrov i dodaje:

- Kada su "Prijatelji" postali popularni, mislila sam da je moj posao da budem slavna, pa sam se često pitala na kojim zabavama moram da se pojavim i kad je pristojno da se ode. Probala sam tako da živim i brzo sam to zamrzela. Shvatila sam da jedno nema veze sa drugim. Mogla sam i dalje da budem glumica bez lova na slavu. I dalje sam mogla da dobijem poslove koje sam želela i uloge u kojima sam želela da glumim, dok sam istovremeno imala vremena da vodim sina u školu i nazad. Bilo mi je olakšanje da pustim deo karijere, koji mi se nije svideo - zaključila je legendarna Fibi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.