· · Komentari: 0
NOVA SEZONA

Slavni Ros iz "Prijatelja" otkrio DETALJE o specijalnim epizodama serije: Neće biti klasična

Dejvid Švimer, odlučio je da otkrije pojedine detalje o specijalnim epizodama kultne serije

1595572923_ros-1.jpg

Serija "Prijatelji" nakon 26 godina se vraća na male ekrane u punom sastavu, a gostujući u emisiji kod Džimija Falona, Dejvid Švimer, poznatiji po ulozi Rosa, odlučio je da otkrije par sitnica iz specijala koji svi željno iščekuju.

Pročitajte još: Bio je glavni zavodnik u seriji Prijatelji, a danas Džoi izgleda POTPUNO DRUGAČIJE (FOTO)

On je otkrio da se neće raditi o klasičnim epizodama serije, nego o specijalu koji se neće snimati prema scenariju, već će biti u slobodnoj formi koja će se sastojati od intervjua i "sitnica koje će biti iznenađenje". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He’s totally fine.

A post shared by Friends (@friends) on

Specijal o NBC-jevu hit serije već je trebao biti gotov, ali je snimanje odloženo zbog pandemije korona virusa: - Počećemo snimati u sredinom avgusta. Iskreno, sačekaćemo još nedelju ili dve kako bi bili sigurni da možemo krenuti u projekat - rekao je Švimer, dodajući da će u slučaju procene situacije kao opasne dodatno odložiti snimanje.

Pročitajte još: Postoji RAZLOG zbog kog je Fibi iz čuvenih Prijatelja morala da ima SESTRU BLIZNAKINJU?

Inače, Dejvid je priznao da u početku umalo nije prihvatio ulogu Rosa: - Snimili smo samo 12 epizoda te serije, a, kada su ju otkazali, rekao sam sebi: "Hvala bogu. Više nikada neću snimati sitkom" - rekao je, dodajući da se ipak predomislio kada je čuo da su Marta Kaufman i David Krejn, autori serije, napisali lik Rosa baš za njega. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.