· · Komentari: 0
neobično

"Sleteo mu je na glavu i ispovraćao dlačice od pacova": LJubimac Selme Hajek iznenadio poznatog pevača! (FOTO/VIDEO)

Selma Hajek je potpuno iznenadila fanove pričom o svom kućnom ljubimcu.

1624435998_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ TheEllenShow

Selma Hajek zbunila je svoje obožavaoce nakon što je otkrila da voli da gleda televizor sa svojim kućnim ljubimcem, sovom Kering.

Kućni ljubimac Selme Hajek

Sova kao najbolji prijatelj

Pedeset četvorgodišnja glumica i producent ponosna je vlasnica Keringa dve godine i čini se da je njihovu čvrstu vezu podigla na viši nivo.

Semina sovica je jednom prilikom neprijatno iznenadila poznatog gosta, Herija Stajlsa, kada mu se ispovraćala po glavi.

Prvobitno je Keringa - koji je spašen - poklonila suprugu (Fransoa-Anri Pino) kao poklon za Dan zaljubljenih, ali čini se da Salma više vremena provodi sa voljenom pticom nego on.

„Mnogo se zabavljam gledajući TV sa Keringom“, rekla je. „Leti po sobi i ponekad mi sleti na glavu ili na TV.

Pročitajte još: Veterinari savetuju: Ove stvari KUĆNI LJUBIMCI ne vole

"NJega zapravo nije briga šta gledamo, ali ovo traje već nekoliko godina. Možemo da gledamo sve."

Na Tviteru, obožavaoci holivudske zvezde podelili su svoja razmišljanja o bizarnoj tvrdnji.

"Selma Hajek ima sovu .... u svom domu?" komentarisala je jedna osoba. 

„Čekajte, niko mi nije rekao ni da Selma Hajek ima sovu za kućnog ljubimca“, pomenuo je drugi.

 

 

Nezgoda se Herijem Stajlsom

Nije prvi put da Selmina voljena sova zauzima naslovnicu. Nedavno je priznala da je Kering povratio na bivšu zvezdu grupe One Direction, Herija Stajlsa.

U emisiji Elen Dedženeris, Selma je rekla: „Najgore je što postoje te kuglice sa dlakama (dlake od pacova, kojima se sove hrane) koje im izlaze iz usta. Jednom prilikom mi je u gostima bila važna poznata ličnost, neću reći njegovo ime, i bio je veoma uzbuđen zbog sove, želeo je da mu skoči na glavu kao meni što je stajala u tom trenutku."

"Bio je u fazonu: Hoću i ja da imam sovu, kako se to radi?"

"U sledećem trenutku, Kering mu je sleteo na glavu i ... uradio to. Kuglica od dlake pacova mu je završila na glavi."

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.