· · Komentari: 0
PROLEĆE

ŠLIC se vratio! Trendi SUKNJE koji će obeležiti proleće i leto 2021.

Godinama je vladala "diktatura farmerki" i konačno je završena!

1613046755_Atopici.PNG
Foto: Youtube/ screenshot A FASHION

Ukoliko ste nabacili neki kilogram, odmah počnite da vežbate. Trebaće vam savršeno izvajano telo ukoliko se obistine predviđanja modnih kreatora.

Pročitajte još: Kako FARMERKE treba da stoje? Obratite pažnju na ove stvari i olakšajte kupovinu

Foto: Youtube/ screenshot  A FASHION

Topići poput brushaltera

Dugačke suknje i kratki topići. To bi, urkatko, bio najvažniji trend koji forsiraju svi modni kreatori za mlade dame. Tačnije, topići će biti u obliku lepših brushaltera. Oni će se nositi uz široke, dugačke suknje kakve su nosile ruske Ciganke.

Topić toliko mali...

Za niže devojke

Dobro je poznato da niže devojke ne smeju da nose dugačke suknje, jer vizuelno deluju još niže. NJima se za leto preporučuje da "sečeni top" nose uz mini-suknju koja će izdužiti figuru.

Za niske Foto: Youtube/ screenshot  A FASHION

Šlic na uskoj suknji

Šlic i dugačka, uska suknja. To je sinonim za elegantnu, seksi ženu. Ovakve suknje se dugi niz godina nisu nosile. Savršene su za posao, odlične za izlazak, praktične i za privatna druženja.

Pročitajte još: ŠTEP, šav i prsluk. Počinju RASPRODAJE ove stvari će biti moderne i naredne zime

Jake boje

"Versaće" i "Dolče Gabana" su već najavili eksploziju boja. Jake, ali nikako neon boje. Ružičasta, kajsija, tirkiz, žuta... Na poslednjoj reviji "Miu Miu" mogli su da se vide minići u jarkim bojama i sa šljokicama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.